FOLLOW US: facebook twitter

Ο Ντουπλάντις αποθέωσε τον Καραλή

Ημερομηνία: 07-08-2024 | Συντάκτης:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ / ΠΑΡΙΣΙ 2024 / 10η ΗΜΕΡΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Εμμανουήλ Καραλής έκανε όλους τους Έλληνες υπερήφανους με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στον τελικό του επί κοντώ, σε έναν αγώνα κατά τον οποίο ο Μόντο Ντουπλάντις κατέρριψε για ένατη φορά το παγκόσμιο ρεκόρ με άλμα στα 6.25μ..

Ο κορυφαίος Σουηδός επικοντιστής παραδέχτηκε στη συνέντευξη Τύπου των διοργανωτών ότι ο Εμμανουήλ Καραλής και ο δεύτερος του τελικού, Σαμ Κέντρικς, τον έχουν βοηθήσει να φτάσει στο επίπεδο που βρίσκεται σήμερα. Συγκεκριμένα είπε: «Είναι υπέροχο που είμαι σε αυτό το επίπεδο και είναι μαζί μου ο Εμμανουήλ, γιατί αισθάνομαι ότι έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στα πρώτα μου χρόνια στο διεθνές προσκήνιο. Πιέζαμε συνεχώς ο ένας τον άλλον να πηδήξουμε ψηλότερα και πολλές φορές ήταν καλύτερος από μένα. Ο δε Σαμ Κέντρικς με έχει υποχρεώσει στις περισσότερες ήττες στην καριέρα μου. Αυτοί οι δύο αθλητές με βοήθησαν να πετύχω διακρίσεις σαν τη σημερινή και τους ευγνωμονώ γι’ αυτό».

Μια αναδρομή στη σχέση του με τον Ντουπλάντις έκανε και ο Εμμανουήλ Καραλής: «Αγωνιζόμαστε μαζί από τότε που ήμασταν 14-15 χρονών, ενώ τον Σαμ τον παρακολουθώ περισσότερα χρόνια. Είναι υπέροχο όλο αυτό. Είμαι στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αγωνίζομαι με την καρδιά μου και το ζω όλο αυτό με καλούς φίλους δίπλα μου. Νιώθω ευτυχισμένος και ευλογημένος που μπορώ να κάνω τη χώρα μου υπερήφανη. Απίστευτη μέρα για μένα».

Φωτο: segas.gr-ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot