FOLLOW US: facebook twitter

Ο Μάζης ευχαριστεί τον Αλφειό

Ημερομηνία: 30-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”37557″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Θάνος Μάζης, όπως ήταν γνωστό εδώ και καιρό, δεν συνεχίζει στον Αλφειό και με προσωπική του δήλωση ευχαριστεί το σύλλογο για την τριετή συνεργασία: «Μετά από τρία -αν μη τι άλλο- γεμάτα χρόνια ήρθε η ώρα να αποχωρήσω από την οικογένεια του Αλφειού έχοντας ως μεγαλύτερη παρακαταθήκη τους ΦΙΛΟΥΣ που έκανα όλο αυτό το διάστημα!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση τους προπονητές τους συμπαίχτες που συνεργάστηκα αλλά και το κόσμο της ομάδας που είχαν την υπομονή και τη διάθεση να με ανεχθούν τόσο καιρό», ανέφερε χθες στη δήλωσή του ο πρώτος σκόρερ του Αλφειού την περασμένη σεζόν, με 18 γκολ.

Κατά τα άλλα, μετά το ρεπό του Σαββατοκύριακου, ο Αλφειός συνέχισε τη Δευτέρα την προετοιμασία του με Cross-training στο γυμναστήριο «Body House», υπό τις οδηγίες του Σάκη Τριγάζη. Χθες η προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Επιταλίου και σήμερα θα γίνει φιλικός αγώνας με τον Ενιπέα στο Λαντζόι.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot