FOLLOW US: facebook twitter

Ο.Μ.Α.Ε.: Τρεις αγώνες στην Ηλεία το 2018

Ημερομηνία: 14-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”41398″ img_size=”full”][vc_column_text]Το ημερολόγιο των Πρωταθλημάτων και των Κυπέλλων Ράλι, Αναβάσεων, Ταχύτητας, καθώς και των θεσμών Timed Rally Challenge και Dirt Games Challenge του 2018 ανακοίνωσε η Επιτροπή Αγώνων της ΟΜΑΕ. Στην Ηλεία θα γίνουν τρεις αγώνες τη νέα χρονιά.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χώματος θα ξεκινήσει με το 39ο Ολυμπιακό Ράλι της Α.Ο.Λ.Α.Π. στις 14-15 Απριλίου και για το Κύπελλο Χώματος ο τέταρτος αγώνας θα διεξαχθεί στην Αμαλιάδα στις 29-30 Σεπτεμβρίου. Τέλος, στην Ηλεία θα γίνει και αγώνας TRC, με διοργανωτή την Art Of Speed, στις 25-26 Αυγούστου.

Οι βασικές αλλαγές

Οι βασικές αλλαγές σε σχέση με την περασμένη σεζόν συνοψίζονται ως εξής:

  • Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι διασπάται σε Πρωτάθλημα Χώματος και Πρωτάθλημα Ασφάλτου. Στην τελική βαθμολόγηση του πρώτου θα προσμετρούν οι 4/5 αγώνες και του δεύτερου οι 5/7 αγώνες.
  • Οι αγώνες Ράλι του 2018 δεν θα έχουν διαφορετικούς συντελεστές. Το Ράλι Ακρόπολις, στις 1-3 Ιουνίου, θα προσμετρά στο Πρωτάθλημα ως μονός αγώνας, όμως με το bonus 10 βαθμών για όλα τα πληρώματα που θα τερματίσουν.
  • Σε όλους τους αγώνες Ράλι διατηρείται η Power Stage: η χρονικά τελευταία ειδική διαδρομή κάθε αγώνα που θα επιβραβεύει με επιπλέον βαθμούς τους ταχύτερους.
  • Το Κύπελλο Ασφάλτου το 2018 δεν θα έχει τελικό αγώνα.
  • Στο Πρωτάθλημα Αναβάσεων το 2018 θα προσμετρούν οι 5 (αντί 6 που προσμετρούσαν το 2017) από τους 8 αγώνες.
  • Για την κατηγορία Sporting των Ιστορικών αυτοκινήτων προκηρύσσεται Πρωτάθλημα Χώματος και Κύπελλο Ασφάλτου.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot