FOLLOW US: facebook twitter

Ο εφιάλτης επέστρεψε στους Αγ. Θεοδώρους Λεχαινών: Διαμαρτυρία των κατοίκων στο δήμαρχο Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Ημερομηνία: 25-09-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”71792″ img_size=”full”][vc_column_text]Σε εφιαλτικό εξελίχθηκε το βράδυ της Κυριακής για τους κατοίκους των Αγίων Θεοδώρων Λεχαινών. Οι οσμές από τις παρακείμενες μονάδες επεξεργασίας υποπροϊόντων σφαγής μετέτρεψαν σε «κόλαση» όπως χαρακτηριστικά είπαν την ζωή τους και πλέον η υπομονή που κάνουν τα τελευταία οκτώ χρόνια έχει εξαντληθεί. Οι κάτοικοι επισκέφθηκαν το δήμαρχο Ανδραβίδας – Κυλλήνης Ναμπίλ Μοράντ για να διαμαρτυρηθούν και να ζητήσουν επιτέλους η Πολιτεία και οι αρμόδιοι φορείς να λάβουν μέτρα. Στην συνάντηση ήταν παρόντες οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Δημόπουλος και Μίγκος, καθώς και ο Γ.Γ. του δήμου Νίκος Σοφιανόπουλος για να συζητήσουν από κοινού πως θα αντιδράσουν.

Ο κ. Μοράντ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην αφόρητη δυσοσμία και στις δεσμεύσεις που είχε δώσει η εταιρία πως θα προχωρήσει σε βελτιώσεις της εγκατάστασης. Σχολίασε πως ενώ είχε μειωθεί η δυσοσμία, η κατάσταση τελευταία επιδεινώθηκε. «Έχουμε ζητήσει από το Περιφερειακό Συμβούλιο να μπει θέμα στην ημερήσια διάταξή του και μαζί με τους κατοίκους να πιέσουμε ώστε να δοθεί επιτέλους μία λύση, όχι προσωρινή.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγ. Θεοδώρων Θανάσης Χαραλαμπόπουλος, έκανε λόγο για «νύχτες και μέρες κόλασης» στους Αγ. Θεοδώρους. «Ένα πράγμα που πριν από ένα χρόνο πιστεύαμε πως θα είχε λυθεί, συνεχίζει και δεν έχει σταματήσει ποτέ. Η χθεσινή (σ.σ. προχθεσινή) ημέρα ήταν μία από τις αφόρητες ημέρες και όσο συνεχίζει η ζέστη η κατάσταση παραμένει αφόρητη. Η απαίτησή μας είναι να το κλείσουν! Να κλειστεί και να φύγει, να πάει σε βιομηχανική περιοχή, να ζήσουμε κι εμείς σαν άνθρωποι! Επτά χρόνια χορτάσαμε υποσχέσεις και ψέματα. Κι εμείς και ο Δήμος έχουμε ζητήσει να μπει ως θέμα στο Περιφερειακό Συμβούλιο και δεν το βάζουν» είπε μεταξύ άλλων.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot