FOLLOW US: facebook twitter

Ο Γ. Λιατσής πρόεδρος στον Οργανισμό Πολιτισμού

Ημερομηνία: 23-02-2018 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”53143″ img_size=”full”][vc_column_text]Πρόεδρος στο Δ.Σ. του ΝΠΔΔ «Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Πύργου» εξελέγη ο Δήμαρχος Γαβρίλης Λιατσής και αντιπρόεδρος ο Νίκος Λαινόπουλος, στη διάρκεια της προχθεσινοβραδινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου. Τα υπόλοιπα μέλη που ορίστηκαν και θα συμμετέχουν στον οργανισμό πολιτισμού που ανασυστάθηκε είναι: Δημήτρης Μεσσαλάς, Παναγιώτης Μπόμπορης, Ανδριάνα Αγγελακοπούλου, Παναγιώτης Εξαρχόπουλος, Λάκης Αθανασόπουλος, Γιώργος Ανδριόλας, Άβα Βαγγελάτου, Σάκης Βαρουξής, Εκάβη Σαλπέα, Αντωνία Παπανικολάου, Κατερίνα Μπελελή, Δημήτρης Τζουανόπουλος και Τζένη Τσεμπενέκα.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης, το σώμα ενέκρινε κατά πλειοψηφία, τον προϋπολογισμό του δήμου δ’ τριμήνου 2017 και την οικονομική χρήση του 2016 καθώς και τις οικονομικές καταστάσεις της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πύργου (ΔΗΚΕΠ) οικ. Χρήσεως 2016 αλλά και του ολοκληρωμένου πλαισίου δράσης και του προϋπολογισμού οικ. Χρήσεως 2018.

Ακολούθως, με ενισχυμένη πλειοψηφία εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύργου για το 2018 καθώς θετικά ψήφισαν οι επικεφαλής Τάκης Αντωνακόπουλος, Αντώνης Καράμπελας, Γιάννης Αργυρόπουλος και Χάρης Μιχαλακόπουλος. Μάλιστα, κατά την τοποθέτηση του, ο πρόεδρος του ΔΛΤΠ Λεωνίδας Βαρουξής έκανε αναφορά στα τρία και πλέον χρόνια από την ανάληψη των καθηκόντων του στο λιμάνι υπενθυμίζοντας ότι είχε δεσμευθεί ότι θα παραμερίσει κάθε εμπόδιο και θα προτάξει αυτά που ενώνουν καθώς ο στόχος δεν είναι άλλος από την ανάπτυξη του Κατακόλου. «Σύνθημα της διοίκησης είναι «το λιμάνι μας ενώνει» και όλο αυτό το διάστημα ακολουθούμε το δρόμο της εξωστρέφειας.. Παρέλαβα μια «παιδική χαρά» κατά δήλωση του Ορκωτού Λογιστή και παραδίδω μια άρτια υπηρεσία» είπε και ανακοίνωσε πως ήδη πέρασε σε ΦΕΚ ο νέος Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας με όλες τις απαραίτητες θέσεις που δικαιούται το τουριστικό λιμάνι του Πύργου.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot