FOLLOW US: facebook twitter

Ο απολογισμός της Θύελλας

Ημερομηνία: 04-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”23461″ img_size=”full”][vc_column_text]Με ανακοίνωση η διοίκηση της Θύελλας Πύργου πραγματοποίησε τον απολογισμό της χρονιάς που τελείωσε ενώ δεν παράλειψε να ευχαριστήσει όσους συντέλεσαν στην πετυχημένη πορεία της ομάδας.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Ολοκληρώθηκε μια χρονιά δύσκολη και απαιτητική. Από την αρχή της χρονιάς η ομάδα στηριζόμενη σε νέα παιδιά κατόρθωσε να παραμείνει στην κατηγορία αφού αυτός ήταν ο στόχος παίζοντας με αξιοπρέπεια και καλό ποδόσφαιρο.

Όλοι μαζί, Διοίκηση, παίκτες και προπονητής μέσα σε ένα άριστο κλίμα κατορθώσαμε στο τέλος της χρονιάς να χαμογελάμε. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό μας και βοήθησαν με κάθε τρόπο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας, τους γιατρούς της ομάδας κ. Νικολακόπουλο Δημήτρη και Άγριο Νίκο για τις υπηρεσίες τους.

Επίσης ευχαριστούμε την ΕΠΣ Ηλείας, τους διαιτητές και όλα τα σωματεία τα οποία συμμετείχαν σε αυτό το μαραθώνιο των 34 αγωνιστικών. Υποδεχθήκαμε στην έδρα μας όλα τα σωματεία με τον καλύτερο τρόπο και αυτό μας το ανταπέδωσαν. Μια – δυο μεμονωμένες περιπτώσεις δεν μπορούν να αμαυρώσουν την γενική εικόνα και δεν είναι άξια λόγου.

Τα σχέδια για τη νέα χρονιά είναι να ενισχυθεί περισσότερο η ομάδα και να αποδώσει καλύτερο ποδόσφαιρο. Εδώ θα ζητήσουμε την στήριξη από παιδιά τα οποία κατάγονται από τον Πύργο και είναι διασκορπισμένα σε διάφορες ομάδες ελπίζοντας πως θα καταλάβουν ότι προτεραιότητα γι’ αυτούς θα πρέπει να αποτελεί η ομάδα της πόλης τους. Το τέλος της χρονιάς θα δοθεί με ένα γλέντι μετά το τέλος των Πανελλαδικών εξετάσεων. Καλό καλοκαίρι σε όλους».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot