FOLLOW US: facebook twitter

Ο Α’ ΤΟΕΒ και οι «γάτοι»

Ημερομηνία: 11-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Μια άκρως ενδιαφέρουσα επικοινωνία είχε χθες με τον πρόεδρο του Α’ ΤΟΕΒ κ. Θεοδωρέλο με αφορμή το δημοσίευμα της «Πρωινής» με τίτλο «Το ΤΟΕΒ έκανε έργο, το τρακτέρ βούλιαξε…».

Ο πρόεδρος αφού επεσήμανε ότι ο «παθών» ουδέποτε ειδοποίησε τον οργανισμό για το «ατύχημα» μας ενημέρωσε ότι όταν το πληροφορήθηκαν – μέσω του σχετικού δημοσιεύματος- έσπευσαν στο κτήμα του αγρότη και διαπίστωσαν ότι το «πρόβλημα» είχε λυθεί και το τρακτέρ ήταν «παρκαρισμένο και ασφαλές» στην ιδιοκτησία του. Με την ευκαιρία όμως ο κ. Θεοδωρέλος έθιξε την «κακιά συνήθεια» που έχουν υιοθετήσει πολλοί καλλιεργητές οι οποίοι από τη μια «ξεχνούν» να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους απέναντι στον ΤΟΕΒ και από την άλλη απαιτούν να είναι ο Οργανισμός «πανταχού παρών» και να λύνει τα προβλήματα τους. Δεν παρέλειψε μάλιστα να αναφερθεί και σε αρκετές περιπτώσεις «καλοπληρωτών» οι οποίοι υποκλέπτουν με παράνομες συνδέσεις το νερό με αποτέλεσμα ο Οργανισμός να έχει σοβαρή απώλεια εσόδων, για να καταλήξει ότι έτσι κάποιοι πονηροί έχουν και την «πίτα αφάγωτη και το σκύλο χορτάτο».

Αυτά με ενημέρωσε ο πρόεδρος για να έχω «αντικειμενική άποψη» και να γνωρίζω «τι τραβάει ο Οργανισμός στη προσπάθεια του να εξυπηρετήσει τις ανάγκες όλων των αγροτών…». Και επειδή τα επιχειρήματα του προέδρου με έπεισαν κατέληξα στο εξής συμπέρασμα. Σε κάποιες περιπτώσεις όπως χαρακτηριστικά λέει η λαϊκή ρήση «γάτος γ… γάτος σκούζει»…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot