FOLLOW US: facebook twitter

Ο Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας ήρθε για να μείνει!

Ημερομηνία: 29-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”56394″ img_size=”full”][vc_column_text]Η διοίκηση του Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας ανήρτησε έναν απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας της ομάδας, από το καλοκαίρι που δημιουργήθηκε έως σήμερα, που υπερκέρασε μέσα από σκληρή δουλειά τα προβλήματα και τώρα, μετά από εντυπωσιακή πορεία κυρίως στο β΄ γύρο, χτυπάει την πόρτα των πλέι-οφ.

Η ανάρτηση του συλλόγου στην επίσημη σελίδα της ομάδας, έχει τίτλο «η φλόγα καίει στην Αμαλιάδα» και αναφέρει τα εξής:

«Όταν τέλος του καλοκαιριού έγινε γνωστό ότι η πόλη της Αμαλιάδας αλλά κ της Ηλείας γενικότερα αποκτά μια καινούργια ομάδα μπάσκετ τον Α.Σ.Σ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ λίγοι ίσως έδωσαν σημασία .
Τα προβλήματα βουνό. Πρώτα από όλα το γηπεδικό . Με ώρες προπόνησης μόνο κάθε Δευτέρα αργά το βράδυ κ έπειτα μόνο σε μέρες που υπάρχουν κενά από αγώνες κ προπονήσεις . Με ρόστερ από το μηδέν . Με οργάνωση από το μηδέν . Με τον χρόνο να πιέζει ασφυκτικά .

Οι κατευθύνσεις του Βασίλη Νιπεργιάλη απλές κ κατανοητές : “Στήνουμε μια μπασκετική ομάδα με νέα παιδιά από την ΑΜΑΛΙΑΔΑ κ την ΗΛΕΙΑ , με προπονητή τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΙΟΥΦΗ ερασιτεχνική αλλά με υποχρεώσεις που θα θυμίζουν επαγγελματική ομάδα . Στόχος να βρούν στέγη οι Ηλείοι αθλητές που δεν μπορούν να ακολουθήσουν σε επαγγελματικό επίπεδο άλλα είναι παιδιά που αγαπούν , διψούν για μπασκετ κ έχουν το μέλλον μπροστά τους . Επίσης η ομάδα να είναι φερέγγυα προς την πόλη ως προς τις υποχρεώσεις της κ να μην δημιουργεί πληγές με την παρουσία της “.

Ο Βαγγέλης Κιούφης κάνει τα αδύνατα δυνατά κ καταφέρνει παρότι οι μέρες περνούν επικίνδυνα να επανδρώσει την ομάδα με νεαρά κατά βάση παιδιά , 9 αθλητές κάτω των 22ετών. Όλοι Ηλείοι κ 2 φοιτητές που σπουδάζουν εδώ . Ο Δημήτρης Πέππας δίνει πραγματικά ρέστα στην οργάνωση . Με κινήσεις έμπειρου παράγοντα καταφέρνει κ οργανώνει την ομάδα με εύστοχες κινήσεις κ καθημερινές λύσεις στα προβλήματα . Ο Θοδωρής Νικολόπουλος προστίθεται στο προπονητικό σταφ κ με την εμπειρία του βοηθάει πολύ. Ο Σάκης Πυλαρινός ένας έμπειρος παράγοντας στέκεται στο πλευρό του Δημήτρη Πέππα. Ο Γιώργος Καποτάς δίνει μια σιγουριά στο τμήμα σε θέματα υγείας .
Η πρώτη ψυχρολουσία έρχεται όταν η ΕΣΚΑΗ-Η ενημερώνει ότι Α.Σ.Σ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ θα ξεκινήσει με -1 βαθμό το πρωτάθλημα .

Το δύσκολο πρόγραμμα της αρχής καθηλώνει την ομάδα στις τελευταίες θέσεις . Η έλλειψη προετοιμασίας φέρνει τραυματισμούς . Τα μαντάτα από την Γ ΕΘΝΙΚΗ λένε ότι πάμε για υποβιβασμό τεσσάρων ομάδων . Απογοήτευση αλλά κ μια φλόγα να σιγοκαίει .
Μετά από συζητήσεις το φάρμακο βρίσκεται :
Προπόνηση , προπόνηση, προπόνηση . Σάββατο , Κυριακή αργίες γιορτές σε Γαστούνη σε Λεχαινά παντού .
Ανάκαμψη ! Οι νίκες άρχισαν να έρχονται.
6νίκες 7 ήττες ο πρώτος γύρος με ήττα κλεψιά από τους διαιτητές κόντα στην πρωτοπόρο .Ο Α.Σ.Σ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ όμως έχει αποκτήσει μέταλλο ,δεν πτοείται .Στον δεύτερο γύρο μέτρα 7 νίκες κ 2 ήττες στον πόντο .Με 5 νίκες σερί κ μπάσκετ υψηλού επιπέδου διεκδικεί πλέον το πολύ πολύ μακρινό στόχο την είσοδο στα πλέι οφ ανόδου . Σαφώς κ η ομάδα δεν φτιάχτηκε για να ανέβει φτιάχτηκε για να πατήσει στα πόδια της , φτιάχτηκε για να δώσει την ευκαιρία στα παιδιά της Αμαλιάδας κ της Ηλείας να αθληθούν σε υψηλό επίπεδο . Φτιάχτηκε από ανθρώπους της ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ για την ΑΜΑΛΙΑΔΑ κ την ΗΛΕΙΑ .

Η φλόγα δεν σιγοκαίει πλέον. Έχει φουντώσει, δίνει το φως κ την λάμψη της σε όλα τα μέλη της ομάδας . Ανοίγει φωτεινούς δρόμους για το μέλλον .
Όποιο κ είναι το αποτέλεσμα της φετινής σαιζόν τα θεμέλια μπήκαν, η φλόγα άναψε.
Ο Α.Σ.Σ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ ήρθε για να μείνει κ να φωτίσει κ άλλο το παρόν κ το μέλλον της καλαθοσφαίρισης στην Αμαλιάδα κ την Ηλεία στηριζόμενη στις δικές της δυνάμεις στα δικά της παιδιά .
Ένα τεράστιο μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους ΧΟΡΗΓΟΥΣ μας κ στου ΦΙΛΟΥΣ μας . Εσείς μας δώσατε την ΔΥΝΑΜΗ να σταθούμε στα πόδια μας .
ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ…».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot