FOLLOW US: facebook twitter

«Ο έφηβος και ο κόσμος του»: Εκδήλωση του Συλλόγου «Πύργος Όλοι μαζί» με ομιλήτρια την Τένια Μακρή

Ημερομηνία: 02-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”53931″ img_size=”full”][vc_column_text]Εκδήλωση με αφορμή την Γιορτή της γυναίκας, με προσκεκλημένη ομιλήτρια την  δημοφιλή ψυχολόγο – γνωστή για την τηλεοπτική της παρουσία και το συγγραφικό και συμβουλευτικό της έργο- Τένια Μακρή, διοργανώνει ο Πολιτιστικός και επιμορφωτικός σύλλογος «Πύργος όλοι μαζί» το Σάββατο 10 Μαρτίου, στις 7 το απόγευμα, στο συνεδριακό κέντρο της ΠΕ Ηλείας.

Θέμα της ομιλίας της Τένιας Μακρή θα είναι η εφηβεία και συγκεκριμένα ο έφηβος και ο κόσμος του, οι σχέσεις τους με τους γονείς τους και  με το κοινωνικό περιβάλλον του, οι ιδιαιτερότητες μιας πράγματι «εκρηκτικής» ηλικίας, το πώς εμείς θα πρέπει να συμπεριφερόμαστε στον έφηβο που θεωρεί ότι οι μεγάλοι δεν τον καταλαβαίνουν.  Πρόκειται ια διάλεξη με πολύ χρήσιμες συμβουλές και συμπεράσματα που θα προσελκύσει πολλούς γονείς εφήβων και παιδιών. Να σημειώσουμε ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Σύλλογος έχει ως προσκεκλημένη του την κ. Τένια Μακρή, η οποία είχε μιλήσει ξανά στον Πύργο και παρουσιάσει το 2016 το βιβλίο της για την απιστία, γεμίζοντας στην κυριολεξία το συνεδριακό της ΠΕ Ηλείας.

Η Τένια Μακρή έχει σπουδάσει Κοινωνική Εργασία και Εφαρμοσμένη Ψυχολογία στην Ελλάδα και στην Αμερική, και είναι κάτοχος M.Sc. στην Επαγγελματική Αποκατάσταση Ατόμων με Αναπηρία και είναι πολύ γνωστή από την 20ετή και πλέον ιδιαίτερα επιτυχημένη τηλεοπτική πορεία της καθώς και για το πρόσφατο συγγραφικό της έργο.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot