FOLLOW US: facebook twitter

Ξεσήκωσαν το κοινό Υπόγεια Ρεύματα και Route 55 στο Railway Festival

Ημερομηνία: 08-08-2024 | Συντάκτης:
Ακριβώς τριάντα χρόνια μετά το άλμπουμ σταθμός «Ο Μάγος κοιτάζει την πόλη», τα Υπόγεια Ρεύματα συμμετείχαν στο Railway Festival.

Ροκ περιπλανήσεις στο Βαρθολομιό

Σημείο αναφοράς στα πολιτιστικά δρώμενα του καλοκαιριού έγινε για μία ακόμη χρονιά το Railway Festival στην πόλη του Βαρθολομιού. Το μεγαλύτερο φεστιβάλ εναλλακτικής μουσικής που πραγματοποιείται στην Ηλεία και φέτος διοργανώθηκε με την αρωγή του Δήμου Πηνειού και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, αποτέλεσε το βράδυ της Δευτέρας πόλο έλξης για εκατοντάδες μουσικόφιλους.

Το Railway Festival παρακολούθησε ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Αλέξης Καστρινός συνοδευόμενος από αντιδημάρχους, δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους.

Τα Υπόγεια Ρεύματα, συγκρότημα σταθμός στην ιστορία της ελληνικής ροκ σκηνής τις τελευταίες δεκαετίες , και η ταλαντούχα μπάντα από την Ηλεία Route 55, «ταξίδεψαν» το κοινό που πλημμύρισε το μαγευτικό πάρκο που βρίσκεται στην περιοχή του σιδηροδρομικού σταθμού Βαρθολομιού.

Η ταλαντούχα μπάντα Route55 συνεπήρε τους εκατοντάδες θεατές.

Κάτω από τον έναστρο ουρανό, οι θεατές βίωσαν μια μοναδική εμπειρία απολαμβάνοντας τραγούδια που έχουν «σημαδέψει» την ελληνική μουσική από τις αρχές της δεκαετίας του ενενήντα· εξάλλου φέτος συμπληρώνονται ακριβώς τριάντα χρόνια από την κυκλοφορία του δίσκου «Ο Μάγος κοιτάζει την πόλη» των Υπόγειων Ρευμάτων, ενός εκ των πλέον πετυχημένων ροκ άλμπουμ της ελληνικής δισκογραφίας που περιείχε την επιτυχία «Μ’ αρέσει να μην λέω πολλά», τραγούδι που άφησε ανεξίτηλο στίγμα σε μια ολόκληρη εποχή. 

Πλήθος κόσμους συγκεντρώθηκε στο πάρκο του σιδηροδρομικού σταθμού Βαρθολομιού για να παρακολουθήσει το Railway Festival.

Σημειώνεται ότι η είσοδος για το κοινό ήταν ελεύθερη με τη συναυλία να διαρκεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot