FOLLOW US: facebook twitter

Ξενοφών– Ολυμπιακός Σαβαλίων 2-0: Δεν χαρίστηκε…

Ημερομηνία: 24-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ξενοφών Κρεστένων δεν χαρίστηκε στον Ολυμπιακό Σαβαλίων που δίνει μάχη για την αποφυγή των πλέι-άουτ. Νίκησε με 2-0 αλλά δεν μπορεί να αποφύγει τον πρωτοπόρο Πανηλειακό στα ημιτελικά των πλέι-οφ. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός έμεινε στους 40 βαθμούς, έναν  πάνω από τη ζώνη των πλέι-άουτ αλλά έχει την ευκαιρία την τελευταία αγωνιστική υποδεχόμενος τον Ηλειακό Βαρθολομιού, να επιτύχει την απευθείας παραμονή.

Μόλις στο 10ο λεπτό οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Κωνσταντόπουλου από τον Κόλλια, αλλά ο γκολκίπερ των Σαβαλίων μπλόκαρε την εκτέλεση του Μπάρκα, με τον Ολυμπιακό να απειλεί στη συνέχεια την εστία του Κουτρουμπή χωρίς αποτέλεσμα όμως. Στην επανάληψη, ο Κόλλιας κράτησε  ανέπαφα τα δίχτυα του σε φάουλ του Μιλοσέφσκι και σουτ του Αναμουρλίδη αλλά στο 75’ δεν τα κατάφερε και νικήθηκε από τον Μπακατσέλο, μετά από κεφαλιά πάσα του Αναμουρλίδη. Πέντε λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης με σουτ και αφού εκμεταλλεύτηκε  την ωραία πάσα  του Κωνσταντόπουλου,  διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Μυλωνάς, Πλατανίτης, Αναμουρλίδης, Δημάκης, Αλεξόπουλος (84’ Μιχαλόπουλος), Μπακατσέλος, Δαβουρλής (42’ Παναγόπουλος), Μπάρκας (70’ Κουτσογιαννάκης Π.), Μιλοσέσκι, Κωνσταντόπουλος.

Ολυμπιακός: Κόλλιας, Μπουγονικολός Ν., Μαρκόπουλος,., Λαμπρόπουλος, Χοτζάι, Μπουγονικολός Δ. (80’ Κανάνι), Σαββανίδης, Κολτσίδας, Χριστόπουλος, Καράμπελας, Γεωργίου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot