FOLLOW US: facebook twitter

Ξενοφών-Μακρίσια 3-1: Γερά στο κόλπο

Ημερομηνία: 22-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”53103″ img_size=”full”][vc_column_text]

Ο Ξενοφών πήρε το γειτονικό ντέρμπι με τον Α.Ο.Μ.

Μετά από συναρπαστικό αγώνα που παρακολούθησαν 400 θεατές, ο Ξενοφών πήρε το ντέρμπι του Δήμου Κρέστενας και ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον. Το παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο όταν οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν τους αντιπάλους τους και προηγήθηκαν 2-0. Στη συνέχεια πίεσε ο Α.Ο.Μ. αλλά δεν μπόρεσε να μειώσει το σκορ. Το έκανε στο 47΄ όταν ο Σταματελάτος σέντραρε από αριστερά και με κεφαλιά ο Μούτσος μείωσε σε 2-1, αφού η μπάλα βρήκε πρώτα το κάθετο δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι όπως προείπαμε είχαν αιφνιδιάσει στο 5΄, όταν από λάθος των αμυντικών σε σέντρα του Μπακατσέλου, ο Μιλοσέσκι με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. Στη συνέχεια ο Μπακατσέλος στο 10΄ κέρδισε μία κόντρα στο κέντρο του γηπέδου, ξεχύθηκε μπροστά και ενώ έκανε έξοδο ο Τσάμπρας με άπιαστο σουτ έκανε το 2-0 και έβαλε τα θεμέλια του θριάμβου. Μετά από αυτό το σκορ, συνήλθε η ομάδα του Φώντα Μοσχογιάννη και στο 34΄ είχε ανεπανάληπτη ευκαιρία όταν δύο αλλεπάλληλα σουτ του Μπαλαούρα και του Μούτσου, αποκρούστηκαν από το σώμα του Κουτρουμπή και ενώ η μπάλα κύλησε στα πόδια του Σταματελάτου, εκείνος «φάτσα» με το τέρμα την έβγαλε ψηλά άουτ.

Οι γηπεδούχοι είχαν ακόμα μία ευκαιρία στο 35΄ όταν σε νέα δημιουργία του Μπακατσέλου, ο Κωνσταντόπουλος έχασε την ευκαιρία να την προωθήσει στα δίχτυα. Μεγάλη όμως ευκαιρία ήταν στο 44΄ και των φιλοξενουμένων, όταν από σέντρα από δεξιά του Καββαθά, ο Σταμεταλάτος έπιασε κεφαλιά που έβγαλε σε κόρνερ ο Κουτρουμπής.

Μείωσε ο Α.Ο.Μ. αλλά…

Στην επανάληψη υπό συνεχή βροχή και μετά τη μείωση του σκορ από τον Α.Ο.Μ., παίχτηκε κυρίως παιχνίδι κέντρου και ενώ οι γηπεδούχοι φρόντισαν την άμυνά τους. Έτσι, δεν κινδύνευσαν, παρά ανέβασαν και το σκορ στο 91΄ με τον Παναγιώτη Κουτσογιαννάκη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε γύρισμα αμυντικού στον τερματοφύλακα, η μπάλα κόλλησε στα νερά και την έστειλε στα δίχτυα. Αξιομνημόνευτη είναι και μια ευκαιρία του Μπακατσέλου στο 69΄ όταν με δυνατό σουτ εκτός περιοχής, έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ.

Από το νικητή κορυφαίος ο Μπακατσέλος και πολύ καλοί οι Αναμουρλίδης, Δημάκης, Γαλανόπουλος και Μιλοσέσκι. Από τον άτυχο Α.Ο.Μ. ξεχώρισαν οι Ηλιόπουλος, Μούτσος και Σταματελάτος. Καλή η διαιτησία του Κούλη που αρκέστηκε σε 3 κίτρινες, στους Γκουβέρο, Καββαθά, Κουτρουμπή. Καλοί και οι βοηθοί Καραλής, Σταθόπουλος.

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Γαλανόπουλος, Πλατανίτης, Αναμουρλίδης, Δημάκης, Αλεξόπουλος (90΄+ Μυλωνάς), Κωνσταντόπουλος, Αντωνόπουλος (68΄ Ζαπάντης), Φ. Παναγόπουλος (49΄ Π. Κουτσογιαννάκης), Μιλοσέσκι, Μπακατσέλος (80΄ Γ. Παναγόπουλος).

Μακρίσια: Τσάμπρας, Γ. Ηλιόπουλος, Γκουβέρος, Διονυσόπουλος (72΄ Κακολύρης), Τσίτσος, Μπαλαούρας, Μούτσος, Καββαθάς, Μπάρκας, Σταματελάτος, Χατζηαράπης.

Παύλος Τσάμης[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot