FOLLOW US: facebook twitter

Ξενοφών Κρεστένων: Αισιοδοξία για το ντέρμπι της πρεμιέρας

Ημερομηνία: 15-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”39226″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Ξενοφών δηλώνει έτοιμος για το ντέρμπι της πρεμιέρας κόντρα στο πρώτο φαβορί για την άνοδο, τη Νίκη Τραγανού, στο γήπεδο Κρεστένων. Η ομάδα του Ντίνου Παναγιωτακόπουλου στηριζόμενη στον ίδιο περσινό βασικό κορμό και τον Φώτη Παναγόπουλο να είναι ο άξιος αντικαταστάτης του «κανονιέρη» Δημήτρη Μπάρκα, ευελπιστεί να επαναλάβει την περσινή καλή πορεία και -ει δυνατόν- να φτάσει ακόμα και στους τελικούς των πλέι-οφ.

Το ξεκίνημα του πρωταθλήματος κόντρα στην πανίσχυρη Νίκη, δεν είναι εύκολο για τους «ερυθρόλευκους», αλλά στα δύσκολα ο Ξενοφών μας έχει συνηθίσει να παρουσιάζεται πιο δυνατός. Έτσι λοιπόν και την Κυριακή, θα κυνηγήσει τη νίκη στο ντέρμπι, έχοντας και τη συμπαράσταση των φιλάθλων του.

Ντ. Παναγιωτακόπουλος: «Πάμε για το τρίποντο»

Αυτό τόνισε χθες και σε δηλώσεις στην «Πρωινή», ο τεχνικός του Ξενοφώντα, Ντίνος Παναγιωτακόπουλος: «Είναι ένα ντέρμπι με τη Νίκη Τραγανού, το οποίο όμως είναι στην έδρα μας κι αυτό είναι πλεονέκτημα για μας. Θα τα δώσουμε όλα για το τρίποντο. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα αλλά θα προσπαθήσουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί το πρωτάθλημα.

Οποιοδήποτε όμως αποτέλεσμα κι αν έρθει, ακόμα κι αν είναι αρνητικό, δεν σημαίνει ότι όλα τελείωσαν. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο…», ήταν τα λόγια του Παναγιωτακόπουλου, ο οποίος έχει αμφίβολη τη συμμετοχή του Κυριάκου Αναμουρλίδη, που έχει υποστεί τράβηγμα στον τετρακέφαλο.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot