FOLLOW US: facebook twitter

Ξενοφών-Αλφειός 5-1: Τρίτος ο Ξενοφών

Ημερομηνία: 16-04-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”56357″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Ξενοφών νίκησε 5-1 τον Αλφειό και εξασφάλισε και μαθηματικά τη συμμετοχή του στα πλέι-οφ καθώς την τελευταία αγωνιστική θα πάρει χωρίς κόπο το τρίποντο της νίκης κόντρα στον Εθνικό Αμπελοκάμπου. Μάλιστα, είναι σίγουρο πως  θα τερματίσει στην 3η θέση, ό,τι και να γίνει στα υπόλοιπα ματς και θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά είτε τη Δόξα Ν.Μ. είτε τον Ολυμπιακό Σαβαλίων, με μειονέκτημα έδρας.

Στα πρώτα τριάντα δύο λεπτά  αγώνα στην Κρέστενα, είχαμε σόου του Μπακατσέλου, αφού σκόραρε τρεις φορές στο 2’, στο 14’ και στο 32’ και «καθάρισε» από νωρίς το παιχνίδι.

Το 4-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου έκανε στο 37’ ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, Πάρης  Κωνσταντόπουλος. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 57΄ ο Σάββας Αντωνόπουλος ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-0, ενώ ο Αλφειός πέτυχε το γκολ της τιμής στο 78’, με τον Τσιγκούνη.

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Γαλανόπουλος, Τ. Κουτσογιαννάκης, Αναμουρλίδης, Πλατανίτης, Δημάκης, Κωνσταντόπουλος (61΄Γιανκούλα), Π. Κουτσογιαννάκης, Παναγόπουλος Φ.(46΄Αντωνόπουλος), Παναγόπουλος Μ. (46΄Αλεξόπουλος), Μπακατσέλος (46΄Ζαπάντης) .

Αλφειός: Μπίζος, Μουλάς (61΄Πρίφτης), Καλαντζής, Τεκερλέκης, Χαραλαμπόπουλος (56΄Τσιγκούνης), Πέρρας, Νικολόπουλος (42΄ λ.τρ. Κακαλής), Λούσκος (41΄Σεμπέκος), Μπουτσικάκης, Πεσκελίδης, Στροφύλλας.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot