FOLLOW US: facebook twitter

Ξαναρχίζει το ματς

Ημερομηνία: 16-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”39349″ img_size=”full”][vc_column_text]Ξαναρχίζει το ματς της διαπραγμάτωσης και για πρώτη φορά μοιάζει όλοι να συμφωνούν ότι τούτη η αξιολόγηση μπορεί να κλείσει σύντομα. Και τουλάχιστον ένα μέρος των δανειστών δείχνει να αντιλαμβάνεται ότι ήρθε η ώρα να δοθεί έμφαση σε ένα άλλο μείγμα πολιτικής.

Κάπου εδώ τελειώνουν τα καλά νέα. Γιατί οι Ευρωπαίοι με την χημεία τα βρίσκουν σκούρα. Και κάθε φορά που ψάχνουν το κατάλληλο μείγμα όλως περιέργως καταλήγουν σε νέα βαρίδια.

Παρ’ όλα αυτά οι αισιόδοξοι επιμένουν ότι με τα μέτρα τελειώσαμε. Προνόησαν λέει και τα πήραν προληπτικά. Και ας λέμε εμείς ότι είναι υπό αίρεση. Η αλήθεια είναι ότι είναι άμεσα εφαρμόσιμα από την Πρωτοχρονιά του ’19 και αν γίνει το θαύμα και έχουμε υπερβάλλον πρωτογενή πλεόνασμα τότε, θα μας επιτρέπεται να μειώσουμε φόρους, ΦΠΑ και ΕΝΦΙΑ.

Στην περιπτωσή μας λένε ο «μαθηματικός δρόμος» είναι απλός. Αν καταφέρουμε 3,5 +Χ τότε το X θα γίνεται αντίμετρα. Αλλιώς θα είμαστε «θεατές των λόγων και ακροατές των έργων». Μ’ άλλα λόγια «ούτε κλείσαν οι πληγές ούτε τα βράχια γινήκανε χρυσοπηγές…»[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot