FOLLOW US: facebook twitter

Ντίνος Καλαμπάκος«Οι διαιτητές δεν μας σεβάστηκαν»

Ημερομηνία: 28-12-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

koroivos-kalampakos

Κατά τη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα Κόροιβος-ΠΑΟΚ, ο τεχνικός του Κοροίβου, Ντίνος Καλαμπάκος, στάθηκε στη διαιτησία του αγώνα, η οποία με τα πολλά φάουλ που σφύριζε έκοβε το γρήγορο ρυθμό που ήθελε να επιβάλλει η ηλειακή ομάδα στο ματς και ευνόησε έτσι τον ΠΑΟΚ που είναι καλός στο σετ παιχνίδι. Τα λόγια του 52χρονου τεχνικού ήταν τα εξής: «Χαίρομαι που έχω δίπλα μου τον κόουτς Σούλη Μαρκόπουλο, δεν είχε τύχει να συναντηθούμε ποτέ, είναι ένας άνθρωπος που έχει αφήσει πράγματα στο ελληνικό μπάσκετ και έχει προσφέρει πάρα πολλά. Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι δυστυχώς έχουμε χάσει πολλά παιχνίδια και βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση να προσπαθούμε να κάνουμε μία νίκη, αλλά για κάποιους λόγους, στις λεπτομέρειες δεν είμαστε τυχεροί. Θέλουμε να τελειώσουμε περήφανοι ένα παιχνίδι και θέλαμε πολύ τον συγκεκριμένο για να πάρουμε βαθμολογική ανάσα. Είχαμε μεγάλο πρόβλημα μέσα στη ρακέτα, αλλά είμαι ευχαριστημένος από αυτά που κάναμε. Δεν μου αρέσει να είμαι μίζερος αλλά αυτή τη φορά θα γκρινιάξω λίγο με την «τριάδα» των διαιτητών, γιατί στο τέλος μας έκοψαν τo ρυθμό, ενώ εμείς είμαστε μια ομάδα με γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι και μας έβαλαν στο ρυθμό του ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι πολύ καλός στο πέντε εναντίον πέντε. Δεν σεβάστηκαν την προσπάθειά μας. Νομίζω πλέον ότι θα πάμε μέχρι τέλους αγκομαχώντας, τώρα πρέπει να ξαναπολεμήσουμε και να δούμε πώς θα βοηθήσουμε την ομάδα. Θεωρώ ότι πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές, τώρα που φεύγει και ο κοντός πρέπει να βρούμε έναν άλλο μοχλό και ίσως χρειαστούμε και άλλες αλλαγές».

Σούλης Μαρκόπουλος

«Σταθήκαμε πιο τυχεροί»

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου οι οποίοι δεν παράτησαν το παιχνίδι, πρέσαραν, πίεσαν, έκαναν ό,τι καλύτερο στην άμυνα. Πήραμε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να είχε κερδίσει και ο Κόροιβος, σταθήκαμε όμως πιο τυχεροί. Θέλω να ευχηθώ στον Κόροιβο τα καλύτερα, είναι μία ομάδα που είναι πολύ δυνατή στην έδρα της, μας δυσκόλεψαν αρκετά και δυσκολευτήκαμε να φτάσουμε στο καλάθι. Σε κάθε περίπτωση όμως η νίκη είναι νίκη και συνεχίζουμε».

Κεν Μπράουν

«Εύχομαι το καλύτερο για Κόροιβο»

«Ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι και για εμένα και για την ομάδα και παρά την ήττα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα. Παρά τα λάθη κάναμε ό,τι μπορούσαμε και τώρα που φεύγω θέλω να ευχηθώ στη ομάδα το καλύτερο».

Ζάνις Πέινερς

«Σημαντική νίκη»

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι με τη σημαντική αυτή νίκη που πετύχαμε εν μέσω και της περιόδου των Χριστουγέννων. Καταφέραμε και γυρίσαμε το παιχνίδι από μια πολύ καλή ομάδα και πρέπει να πούμε ότι σεβόμαστε τους παίκτες της άλλης ομάδας».

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot