FOLLOW US: facebook twitter

Να τους γίνει μάθημα

Ημερομηνία: 14-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

stadio-kosmos-gipedo

Είπαν και το έκαναν οι Λαυριώτες. Όχι απλώς κέρδισαν, αλλά στην κυριολεξία διέσυραν τον Κόροιβο, ο οποίος δεν μπήκε στο παρκέ, παρά μόνον στην τρίτη περίοδο (22-23), αλλά τότε το πουλάκι είχε πετάξει, αφού στο ημίχρονο έχαναν με 22 πόντους διαφορά!

* Μόνον ο Σταρκς φάνηκε στο παιχνίδι, καθώς έπαιξε 31 λεπτά και πέτυχε 18 πόντους! Λίγα ήταν και τα τρίποντα (6/18), ενώ «λίγοι» ήταν οι Μακ Κλέλαν, Σανέ. Η ομάδα είχε καλό ξεκίνημα με Σταρκς, Γκότσερ, Μακ Κλέλαν, Πόλαρντ,  Σαχπατζίδη αλλά γρήγορα φορτώθηκαν με φάουλ οι Σαχπατζίδης, Γκότσερ και μετά το 8-9 οι «Μπλε» δεν παρουσιάστηκαν στο παρκέ.

* Ο Κόροιβος ήταν αναιμικός στην επίθεση, ενώ ο Καλαμπάκος που δοκίμασε όλα τα ζον πρες δεν βρήκε λύση! Οι παίκτες έκαναν πολλά λάθη (17) κι έγιναν έρμαιο στις διαθέσεις των παικτών της ομάδας της Ανατολικής Αττικής!

* Την επόμενη αγωνιστική έρχεται στην Ήλιδα η ΑΕΚ και όλοι προσδοκούν  σε ένα καλό παιχνίδι από πλευράς Κοροίβου.

 Νίκη με κόντρα διαιτησία!

Δωδέκατη φετινή νίκη για τον ΠΑΟ Βάρδας. Μια μεγάλη νίκη επί του Λουτρακίου (2-1) με ανατροπή και κόντρα διαιτησία. Μιλάμε ότι ο Τουρλομούσης (Μεσσηνίας) ζούσε στο δικό του κόσμο. Ήταν κακός και ανεπαρκής ο διαιτητογιός αυτός. Γνωστός και από άλλες διαιτησίες του. Είναι δεύτερη χρονιά στη Γ΄ Εθνική, αλλά θέλει να φάει πολλά καρβέλια ακόμα. Προκάλεσε στο 67΄, αρνούμενος καθαρό πέναλτι κι ευτυχώς που αργότερα (τέσσερα λεπτά) ήρθε η ισοφάριση (1-1) και ακόμη έξι λεπτά πιο μετά, το 2-1 και η νίκη!

* Έτσι, ο ΠΑΟΒ πήρε τη ρεβάνς της ήττας του πρώτου γύρου κι έμεινε για έβδομο σερί παιχνίδι αήττητος. Η ομάδα του Ηλία Φωτόπουλου μπάλα έπαιξε στο β΄ ημίχρονο, γιατί οι παίκτες στο πρώτο ήταν ακόμη στην… Αγυιά!

* Κορυφαίος παίκτης του αγώνα ο Κοκκίνης, ο οποίος σκόραρε για πρώτη φορά από το Γενάρη που ήρθε στην ομάδα. Ο 27χρονος παίκτης ήταν εξαιρετικός και δικαιώνει τον κόουτς για την επιλογή του. Πολύ καλός και ο Σαμπανέι που σκόραρε και πέτυχε το έβδομο φετινό του γκολ.

Έπεσε στο 70΄ ο Αστέρας

Στο Ζευγολατιό της Κορινθίας, ο Αστέρας δεν μπόρεσε να συνεχίσει την ξέφρενη πορεία του. Οι γηπεδούχοι που είναι φάτσα με τον υποβιβασμό  ήθελαν τη νίκη. Έπαιξαν με αυταπάρνηση και δύναμη. Πέτυχαν ένα γκολ στο 70΄ και πήραν βαθιά ανάσα, αφού το κράτησαν.

* Ο Αστέρας είχε προβλήματα. Έπαιξε χωρίς Γκατιάγκα και Αρβανίτη, έγινε ένα μπέρδεμα στην άμυνα και ήρθε η ήττα.

* Η συνέχεια στην Αμαλιάδα την Κυριακή κόντρα στη Δόξα Μεγαλόπολης που κινδυνεύει με τη σειρά της, αλλά φρόντισε να κερδίσει προχτές τον Παναρκαδικό.

Αν δεν αλλάξουν μυαλά…

Τους «πυρπολούν» εκεί στην Ένωση με ανακοινώσεις. Ο Πέτρος Μπηλιώνης είναι δυνατός. Το παλεύει. Δε γνωρίζω κανένα από τους συνεργάτες του. Έγραψα προ καιρού γι’ αυτόν. Το θέμα είναι πόσοι τον πιστεύουν κι ας μη συμπαρατάσσονται μαζί του. Λέει αλήθειες. Αλλά θέλει κόπο, χρήμα, χρόνο. Θέλει να τον πιστέψουν. Όμως το «κοπάδι» ήταν πάλι εκεί στον «Οδυσσέα». Τίποτε δεν θα αλλάξει αν οι παράγοντες δεν αλλάξουν μυαλά!

 Ο άγριος κόσμος της Α΄ τοπικής

Αγρίεψαν όλοι τους κατά την 26η αγωνιστική. Τέσσερα διπλά από τα οποία τα δύο αρκετές δυνατές εκπλήξεις. Η μια στο Κουρτέσι από τη Θύελλα, η άλλη στο Λαντζόι από τη Δόξα. Δυνατές αυτές οι εκπλήξεις που δείχνουν πως η Θύελλα, που πήγε καλά με τον Πανηλειακό, κάνει ύστατη προσπάθεια να γλιτώσει εν πρώτοις τον απευθείας υποβιβασμό. Έπειτα, το διπλό της Δόξας, παρά κάποια προβλήματα οικονομικής φύσεως (απ’ όσο ακούγεται) παραμένει δυνατή και ο Γιώργος Λαγός κάνει σπουδαία δουλειά. Άλλωστε, αυτό δεν είναι μυστικό.

* Τα άλλα δύο διπλά απόλυτα φυσιολογικά και αναμενόμενα. Το ένα το έφερε στη Γαστούνη ο Αμπελόκαμπος και μάλιστα με συντριπτικό σκορ (0-7), το άλλο η «αρχόντισσα» του κάμπου, Νίκη Τραγανού στα Καβάσιλα (0-3).

* Νίκησαν και οι τέσσερις πρωτοπόροι, κάτι που έχει γίνει πολλές φορές φέτος, ενώ νίκησε και η πέμπτη ομάδα της κατάταξης, η Προοδευτική κι άφησε πίσω τον Ενιπέα.

* Σε ψιλοντέρμπι εξελίχτηκε το παιχνίδι Αλφειού-Σαβαλίων και μικροέκπληξη, αφού η ομάδα του Επιταλίου είναι φορμαρισμένη αυτή την εποχή.

* Έβρεξε γκολ προχτές. Συνολικά μπήκαν 28 γκολ, παρότι οχτώ ομάδες δεν είδαν δίχτυα. Κι ο αγώνας συνεχίζεται…

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot