FOLLOW US: facebook twitter

Νίκη Τραγανού-Δόξα Ν.Μ. 0-1: Τα αρπακτικά της Ν.Μανολάδας!

Ημερομηνία: 24-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Οι «αετοί» γράπωσαν τη 2η θέση με γκολ του Σάββα στο 90΄

 

Του Κώστα Πλιάγκου

Η Δόξα των πολλών προβλημάτων αλλά με πάθος και δύναμη στο παιχνίδι της,  έκλεψε στο 90΄ τη δεύτερη θέση από τη Νίκη  με ένα γκολ του Σάββα Αντωνόπουλου, το απόγευμα του Σαββάτου στο Τραγανό. Πλέον, πέρασε δύο βαθμούς μπροστά από την ομάδα του Θοδωρή Λούμπα και εφόσον την τελευταία αγωνιστική έχει να αντιμετωπίσει τον Αίαντα, θα παίξει με πλεονέκτημα έδρας και βαθμών στα ημιτελικά κόντρα στην προχθεσινή της αντίπαλο.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά στο Τραγανό, με ελάχιστες καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και τις ομάδες να αναλώνονται σε μάχες κέντρου. Στο α΄ μέρος, η Δόξα, η οποία παρατάχθηκε με πολλές απουσίες και με μόλις 13 παίκτες δηλωμένους στο φύλλο αγώνα (λόγω ενός λάθους με την κατάσταση υγείας του Σοφιανόπουλου), πάταγε καλύτερα στο χορτάρι, είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, μέχρι έξω από την περιοχή της Νίκης, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έφτασαν δύο φορές κοντά στο γκολ. Στο 19΄ με ένα σουτ του προωθημένου Γαργαρώνη από αριστερά μέσα στην περιοχή, που βρήκε ελάχιστα τη μπάλα ο Κανελλόπουλος και αυτή πέρασε δίπλα από το δοκάρι (κόρνερ) και στο 40΄ με ένα σουτ του Δημήτρη Κολοτούρου λίγο μέσα από την περιοχή, που έδιωξε σωτήρια, με υπερένταση, στη δεξιά του γωνία ο γκολκίπερ της Δόξας. Στο α΄ μέρος, η ομάδα του Γιώργου Λαγού απείλησε μόνο με ένα καλό μακρινό σουτ του Καταβάτη, στο 16΄, που μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Ψυχογιός και στο 30΄ με ένα γυριστό σουτ επίσης του Καταβάτη που δεν ανησύχησε τον τερματοφύλακας της Νίκης.

 

Από μηχανής Σάββας!

Στο β΄ μέρος, οι φάσεις ήταν ακόμα λιγότερες, με τη Νίκη να προσπαθεί να πιέσει για το νικητήριο γκολ, με τη είσοδο του Δούλου στο 66΄, αλλά δεν μπόρεσε να γίνει  ιδιαίτερα απειλητική. Από την άλλη, η Δόξα συνέχισε να επιστρατεύει το πάθος της στις μονομαχίες και πρόσεξε πολύ τα μετόπισθεν. Οι μοναδικές αξιοσημείωτες φάσεις έγιναν από πλευράς Νίκης, αλλά δεν αποτελούν κραυγαλέες ευκαιρίες. Στο 55΄ είχαμε ένα σουτ του Κώστα Κολοτούρου από δεξιά μέσα στην περιοχή, που πέρασε πάνω από τα δοκάρια και στο 78΄ ένα μακρινό συρτό σουτ του Νίκου Κολοτούρου που μπλόκαρε ο Κανελλόπουλος.

Κι ενώ όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα τελείωνε ισόπαλο, στο 90ο  λεπτό, σε μια γρήγορη αντεπίθεση της Δόξας, οι «αετοί» κέρδισαν κόρνερ από αριστερά. Το εκτέλεσε ωραία ο Λιβάνης, η μπάλα πέρασε πάνω από τον Ψυχογιό που εκτινάχθηκε αλλά δεν κατάφερε να τη διώξει  και ο Σάββας Αντωνόπουλος, ως από μηχανής θεός στο δεύτερο δοκάρι, την έσπρωξε ανενόχλητος στα δίχτυα και πανηγύρισε έξαλλα το γκολ του, φωνάζοντας «κουμάντο κάνω εγώ εδώ»!

Καλύτεροι από την ομάδα του Γιώργου Λαγού, οι Αυγερινός, Κ.Π. Δημητρόπουλος, Αλέξανδρος Κανελλόπουλος και Καταβάτης ενώ από τη Νίκη οι Στάθης και Νίκος Κολοτούρος.

Νίκη: Ψυχογιός, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Μπελεκούκιας, Γαργαρώνης, Στ. Κολοτούρος, Γιαννακόπουλος (60΄ Καλογερόπουλος), Γκρίλλας (66΄ Δούλος), Δ. Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος, Ν. Κολοτούρος.

Δόξα: Αγγ. Κανελλόπουλος, Σιούλας, Αυγερινός, Κ.Π. Δημητρόπουλος, Αλ. Κανελλόπουλος, Καταβάτης, Κ.Στ. Δημητρόπουλος, Καζαντζής, Παρασκευόπουλος (62΄Αντωνόπουλος), Λιβάνης, Μηλαδόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot