FOLLOW US: facebook twitter

Νίκη Τραγανού: Δικός της ο Δημήτρης Μπράβος

Ημερομηνία: 07-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”35293″ img_size=”full”][vc_column_text]

Της Μαρίας Καραντώνη

 

Έναν από τους πλέον έμπειρους και ικανούς Ηλείους ποδοσφαιριστές ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό της η φιλόδοξη και φέτος Νίκη Τραγανού, πραγματοποιώντας μία από τις πιο ηχηρές μεταγραφές της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Μπράβο, ο οποίος δε θέλησε να ανανεώσει την θητεία του στον Αστέρα Αμαλιάδας και λίγες ημέρες αργότερα συμφώνησε με τους φιναλίστ του περσινού πρωταθλήματος της πρώτη τη τάξει τοπικής κατηγορίας.

Ο 29χρονος μέσος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς σ’ όποια ομάδα κι αν αγωνίστηκε βοήθησε να μέγιστα (Πανηλειακός, Παναχαϊκή, Αστέρας Αμαλιάδας, Άρης Αρχαίας Ολυμπίας), όπως αναμένεται να κάνει και φορώντας και τη φανέλα της Νίκης.

Να υπενθυμίσουμε, ότι η προετοιμασία της ομάδας του Τραγανού έχει ξεκινήσει από την περασμένη Τετάρτη υπό τις οδηγίες του έμπειρου προπονητή, Θοδωρή Ανδριόπουλου, ενώ πέραν του Μπράβου έχουν αποκτηθεί και οι Ανδρέας Αντωνόπουλος, Σωτήρης Σταυρούλιας, Γιάννης Παρασκευόπουλος, Άγγελος Μπαρδούσης, Γιάννης Ζύγουρας, Παναγιώτης Καρασούλας, Δημήτρης Λούρμπας.

Παράλληλα, έχει παραμείνει αναλλοίωτος ο περσινός βασικός «κορμός».

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot