FOLLOW US: facebook twitter

Νίκη Τραγανού-Αστέρας Αμαλιάδας 1-1: Ανοιχτοί λογαριασμοί….

Ημερομηνία: 01-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”53800″ img_size=”full”][vc_column_text]Νίκη Τραγανού και Αστέρας αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1 χθες στο Τραγανό και άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς της προσεχούς Τετάρτης στο Στάδιο Αμαλιάδας. Στο α΄ ημίχρονο δεν υπήρχαν μεγάλες φάσεις. Η Νίκη μπήκε καλύτερα αλλά μετά το 10ο λεπτό ο Αστέρας πήρε τα ηνία του αγώνα, χωρίς όμως να καταφέρει να γίνει ιδιαίτερα απειλητικός. Μονάχα στο 28΄, ο Σταθάτος πλάσαρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Αυτή ήταν και η μοναδική καλή φάση του α΄ ημιχρόνου.

Τα γκολ στο β΄ μέρος

Στην επανάληψη, ο Αστέρας κατάφερε να φτάσει στο γκολ στο 62΄ με τον Μπαρμπαρούση να πλασάρει σωστά από το ύψος του πέναλτι, ύστερα από μπαλιά του Μπουζούρα από δεξιά. Δέκα λεπτά μετά λίγο έλειψε να γίνει το 0-2 όταν το σουτ του Σταθάτου μέσα από την περιοχή μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Αντωνόπουλος. Στο 77΄ φάουλ Ν. Κολοτούρου απέκρουσε με δυσκολία ο Λέτσο στο δεύτερο δοκάρι και στο 83΄ η Νίκη ισοφάρισε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Νίκου Κολοτούρου. Το πέναλτι δόθηκε σε χέρι του Κασνέτση, μετά από σουτ του Παρασκευόπουλου. Στο 87΄ ο Σταθάτος ανατράπηκε από τον Κώστα Κολοτούρο και ο Μαρκαντωνάτος υπέδειξε εκ νέου την άσπρη βούλα. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Κέρι αλλά ο Αντωνόπουλος έπεσε στη σωστή γωνία, απέκρουσε και η μπάλα βρήκε και στο δοκάρι. Έτσι έμεινε το 1-1, σκορ που αφήνει τα πάντα ρευστά αναφορικά με την πρόκριση στον τελικό.

Από τη Νίκη Τραγανού διακρίθηκαν οι Ν. Κολοτούρος, Γαργαρώνης, Δούλος, ενώ από τον Αστέρα οι Σταθάτος, Μπαρμπαρούσης και Ενγκουέμ.

Νίκη: Αντωνόπουλος, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Μπελεκούκιας, Γαργαρώνης, Στ. Κολοτούρος (57΄ Δ. Κολοτούρος), Μπράβος (65΄ Καλογερόπουλος), Δούλος, Παρασκευόπουλος, Ν.Κολοτούρος (90΄ Κασσιανός), Γεωργιόπουλος (88΄ Βουρτσάνης).

Αστέρας: Λέτσο, Μπουζούρας, Μπουτσικάκης, Ρόβας, Αρβανίτης, Ενγκουέμ, Σταθάτος, Κασνέτση, Μπαρμπαρούσης, Τόρες (60΄ Κυριάκος), Μηνάς (65΄ Κέρι).

Φωτογραφία: Βαγγέλης Δημητρόπουλος[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot