FOLLOW US: facebook twitter

Νίκη Πρ.-Α.Ε. Λεχαινών 64-52: Όλα πήγαν στραβά-Δήλωση Κακολύρη

Ημερομηνία: 15-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”43831″ img_size=”full”][vc_column_text]Η Α.Ε. Λεχαινών υπέστη την πρώτη ήττα της στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΗ, από τη δυνατή Νίκη Προαστείου στην Πάτρα (64-52), αλλά παραμένει πρώτη σε ισοβαθμία πλέον με την πατρινή ομάδα.

Στο παιχνίδι της Τετάρτης, στο κλειστό της Ε.Α.Π., όλα πήγαν εξαρχής στραβά για τους Λεχαινίτες. Στο 7ο λεπτό του αγώνα ο Αντωνόπουλος έσπασε τη μύτη του και διεκομίστη εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Ο Βαρδίκος ήταν άστοχος και η Νίκη πήρε διψήφια διαφορά στο τέλος της α΄ περιόδου, 21-10. Στο β΄ δεκάλεπτο, οι Λεχαινίτες επέστρεψαν και μείωσαν στους 4 (32-28).

Η διαφορά μειώθηκε και στο καλάθι στο 25΄ (37-35) αλλά η Νίκη ήταν εύστοχη από τα 6.75μ.  (πέτυχε συνολικά 11 τρίποντα) και πήρε προβάδισμα 7 πόντων με τη συμπλήρωση 30 λεπτών αγώνα (46-39).  Στο ξεκίνημα του δ΄ δεκαλέπτου, οι Πατρινοί έφτασαν ακόμα και στο +15 και η Α.Ε.Λ. μείωσε μέχρι τους 9 με καλάθια του Βαρδίκου, αλλά δεν κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι.

Και σαν να μην έφτανε η ήττα ήρθε να προστεθεί και δεύτερος τραυματισμός, αυτός του Λυκούδη, δύο λεπτά πριν τη λήξη, στο γόνατο και θα υποβληθεί το Σάββατο σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού του.

 

Τα δεκάλεπτα: 21-10, 32-28, 46-39, 64-52.

Νίκη Πρ.: Πετρόπουλος 2, Μαυροειδής 3 (1), Τραγαρας 6 (2), Δημόπουλος 20 (5), Πίκιος 15 (1), Γουβέλης 6, Δουρούκης 10 (2), Διονυσόπουλος 2, Λιοφάγος, Γκιώνης.

Α.Ε.Λ.: Βαρδίκος 15, Στριγάς 3, Αναστασόπουλος 8 (2), Αντωνόπουλος, Γκούτης 5 (1), Λυκούδης 9 (1), Στεφανίδης 8 (2), Μάρκου, Παλλαδινός, Μελιτσόπουλος, Μπαγουλής 4.

 

Γρ. Κακολύρης: «Δική μου η ευθύνη»

Ο προπονητής της Α.Ε.Λ. Γρηγόρης Κακολύρης, με δηλώσεις του στην «Πρωινή», ανέλαβε την ευθύνη της ήττας: «Η ευθύνη είναι καθαρά δική μου. Αναλαμβάνω την ευθύνη της ήττας διότι εκ του αποτελέσματος φάνηκε πως δεν προετοίμασα την ομάδα μου πνευματικά. Δεν μπήκαμε στο πνεύμα του αγώνα. Ήταν ένα ντέρμπι που είχε σκληρές μονομαχίες, αλλά εμείς το αντιμετωπίσαμε χαλαρά.

Παρότι πλησιάζαμε στο σκορ, με διαδοχικά αβίαστα λάθη, δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να πιστέψει ότι μπορεί να μας κερδίσει και το έκανε. Η ήττα αυτή πρέπει να μας γίνει μάθημα. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο, δύσκολα παιχνίδια και δεν επιτρέπεται η χαλάρωση. Κοιτάμε τη συνέχεια όπου πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot