FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας: Νίκη και φουλ για 5άδα

Ημερομηνία: 06-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αστέρας Αμαλιάδας περιμένει αύριο Κυριακή στις 5μ.μ. στο δημοτικό στάδιο Αμαλιάδας τον Τσικλητήρα Πύλου και θα κυνηγήσει άλλη μια νίκη που θα τον ανεβάσει πάνω από την 6η θέση στην οποία βρίσκεται τώρα.

Οι «βυσσινί» διαγράφουν πολύ καλή πορεία στο β΄ γύρο με 5 νίκες (με Φωστήρα, Αχαϊκή, Δόξα Μεγαλόπολης και Παναρκαδικό εντός  καθώς και στο Άργος), 4 ισοπαλίες (με Ερμιονίδα, Αιολικό, Βάρδα και Λουτράκι) και μόλις 3 ήττες από τις πρωτοπόρες Παναχαϊκή και Χαλκίδα καθώς και στο Ζευγολατιό. 19 βαθμοί που τον έφεραν στην 6η θέση της βαθμολογίας και στόχος είναι η 5η.

Ο Τσικλητήρας βρίσκεται στην 11η θέση, 8 βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχει δηλαδή σωθεί και το παιχνίδι αναμένεται χωρίς σκοπιμότητες προς τέρψιν των φιλάθλων της Αμαλιάδας που θα βρεθούν στο γήπεδο.

Κάρτες ο Οντβονγκ

Ο τεχνικός Λάζαρος Σέμος, ο οποίος έχει μεγάλο μερίδιο στη θετικότατη εικόνα του Αστέρα από τις 29 Νοεμβρίου που ανέλαβε την ομάδα στη θέση του Μιχάλη Βλάχου, δεν έχει στα πλάνα του τον Μπόρις Οντβονγκ που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες. Στον αντίποδα επιστρέφει από τιμωρία ο ηγετικός κεντρικός αμυντικός Δημήτρης Αρβανίτης. Η προετοιμασία συνεχίστηκε χθες με απογευματινή προπόνηση και θα ολοκληρωθεί σήμερα το πρωί.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot