FOLLOW US: facebook twitter

Νίκη και… αντίο από Σάββα Αντωνόπουλο

Ημερομηνία: 22-12-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

doxa1

Δόξα Ν.Μ.-Ηλειακός Λ.  3-2

Συναρπαστικό ματς έγινε στο παγωμένο «Β. Μουρκιώτης», όπου είχαμε νέα νίκη της Δόξας επί του Ηλειακού Λεχαινών αυτή τη φορά, με 3-2. Έτσι, οι «αετοί» επέκτειναν το αήττητό τους στα 13 ματς (11 νίκες-2 ισοπαλίες) και έπιασαν στη 2η θέση τον Ξενοφώντα. Το σκορ άνοιξε στο 24΄ για τους γηπεδούχους ο Μηλαδόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή. Στο 42΄ όμως ήρθε η ισοφάριση με τον ίδιο τρόπο από τον Παναγιωτόπουλο. Στην επανάληψη ο Κολτσίδας έκανε το 2-1 στο 53΄ και είχαμε ξανά το παιχνίδι στα ίσα από τον σκληροτράχηλο Ηλειακό, στο 59΄, με ωραία ενέργεια του Παναγόπουλου. Τη νίκη στους «μελανόλευκους» χάρισε τελικά  στο 87΄ ο Καταβάτης, με σουτ μέσα από την περιοχή.

Φεύγει ο Σάββας

Αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Σάββα Αντωνόπουλου με τη Δόξα, ο οποίος αποχωρεί από την ομάδα καθώς θα μετοικήσει στην Κέρκυρα, για επαγγελματικούς λόγους. Μάλιστα, στο νησί των Φαιάκων θα παίξει και ποδόσφαιρο, σε ομάδα της μεγάλης κατηγορίας του νησιού. Ο ίδιος ο παίκτης έκανε γνωστή την αποχώρησή του χθες βράδυ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ευχαριστώντας τη διοίκηση,  τον προπονητή Γιώργο Λαγό και τους συμπαίκτες του. Η Δόξα, από την πλευρά της, με ανακοίνωσή της εύχεται καλή σταδιοδρομία στον Αμαλιαδίτη επιθετικό: «Σήμερα στο αγώνα με τον Ηλειακό Λεχαινών, αποχαιρετήσαμε έναν σπουδαίο παίκτη και αξιόλογο παιδί, τον Σάββα Αντωνόπουλο. Υπήρξε ένας από τους κορυφαίους σκόρερ μας και λυπούμαστε που φεύγει από την Δόξα, παρόλο που προσπαθήσαμε για το καλύτερο. Σεβόμενοι την απόφαση του να αποχωρίσει για προσωπικούς λόγους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στη νέα του ομάδα και να κρατήσει τα υψηλά επίπεδα που θαυμάσαμε μέσα στο γήπεδο».

 Δόξα Ν.Μ.: Αγγ. Κανελλόπουλος, Μπάμιατζης, Αυγερινός, Κολτσίδας, Αλ. Κανελλόπουλος, Λιβάνης (46΄ Κ.Π. Δημητρόπουλος), Κ.Στ. Δημητρόπουλος (90΄+ Μπλετσάκης), Καταβάτης, Αντωνόπουλος, Μπισμπάρδης (89΄ Σωτηρόπουλος), Μηλαδόπουλος.

Ηλειακός Λ.: Βόσσος, Σταματόπουλος (46΄ Μαράτος), Στριγγάς, Κουρής (16΄ Γκούσκος), Μουσερής, Τριτάρης, Μπάχα, Μαρινόπουλος (73΄ Κεφαλίδης), Παναγόπουλος, Τσουκαλάς, Παναγιωτόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot