FOLLOW US: facebook twitter

Ν.Ο.Δ.Ε Ηλείας: Δεν δεχόμαστε μαθήματα Δημοκρατίας από το ΣΥΡΙΖΑ

Ημερομηνία: 05-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Τα Ψέματα, η Κοινωνική Αναλγησία και η Ανικανότητα σας Καταστρέφουν την Πατρίδα μας

Με την ανακοίνωση του στα ΜΜΕ της Ηλείας  είναι φανερό πως ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε σύγχυση και πανικό. Αυτό όμως που διαπιστώνουμε είναι πως ζουν σε έναν δικό τους διαφορετικό κόσμο. Με ψέματα, ανακρίβειες και ντυμένοι τον μανδύα της «δημοκρατικής ευαισθησίας» προσπαθούν να καλύψουν την ανικανότητά τους και την κοινωνική τους αναλγησία.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ τις απαντήσεις στους ισχυρισμούς τους τις δίνουν οι συμπολίτες μας που περιμένουν ώρες στις ουρές για μια τσάντα τρόφιμα. Που περιμένουν ώρες στις ουρές της ΔΕΗ για να πληρώσουν με δόσεις τον λογαριασμό, που κάθε μέρα αγωνιούν και χάνουν την περιουσία τους στους πλειστηριασμούς.

Τις απαντήσεις τις δίνουν οι 160.000 δικαιούχοι που περιμένουν – ακόμη και τρία χρόνια – την κύρια σύνταξή τους και οι 120.000 που περιμένουν την επικουρική. Τις απαντήσεις τις δίνουν τα αποτελέσματα της διαπραγματευτικής ανικανότητας της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που υποθήκευσε τις επόμενες γενεές των Ελλήνων με το ταμείο αποκρατικοποιήσεων για 99 χρόνια, τον ΕΝΦΙΑ μέχρι το 2037 και την παραδοχή για πλεονάσματα 3,5% για 10 χρόνια.

Τις απαντήσεις τις δίνουν οι 1.095.866 άνεργοι, οι 114.224 χαμένες θέσεις εργασίας, τα 5.669 λουκέτα επιχειρήσεων, οι 850.000 πολίτες που έχουν ήδη υποστεί την διαδικασία των αναγκαστικών μέτρων είσπραξης, τα 9 δις δημοσιονομικά μέτρα του 2015-2016, τα 10 δις χαμένης ανάπτυξης το 2015-2016, το 1,7 δις υπερφορολόγησης του 2016, τα 10,9 δις επιστροφή ομολόγων του ESM, τα 18 δις δανεισμού λόγω μικρότερων πλεονασμάτων, τα 4 δις καθυστέρησης αποκρατικοποιήσεων, τα 10 δις μη απόδοση κερδών κεντρικών τραπεζών, τα 4,5 δις μέτρα για το 2018 και μετά, τα 25 δις ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών.

Σύνολο 93,1 δις ο λογαριασμός της ανικανότητας της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Και ο λογαριασμός συνεχώς μεγαλώνει όσο δεν κλείνει η αξιολόγηση. Τα νέα μέτρα έρχονται.

Σχετικά με το έργο «Αυτοκινητόδρομος Πάτρα – Πύργος – Τσακώνα». Στις 11-12-2013 δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως ο Νόμος 4219/2013. Η κατάτμηση του έργου σε οκτώ (8) εργολαβίες από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δημιουργεί σοβαρές καθυστερήσεις και ερωτηματικά σχετικά με την υλοποίηση του έργου.

Όμως κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ δεν δεχόμαστε μαθήματα δημοκρατίας από την πιο ανίκανη και κοινωνικά ανάλγητη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης. Και βέβαια δεν θα σας ακολουθήσουμε στις αναφορές και στους χαρακτηρισμούς σας που σχετίζονται με εποχές που πλήγωσαν τους Έλληνες.

Αφήνουμε την κοινωνία να σας κρίνει γι αυτό. Δεν δεχόμαστε μαθήματα δημοκρατίας από εσάς κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ διότι τα μελανά κεφάλαια της Ελληνικής ιστορίας τα έβαλε στο χρονοντούλαπο της, ο ιδρυτής της Παράταξης μας Κωνσταντίνος Καραμανλής. Ο οποίος το 1974, ένωσε όλους του Έλληνες και Αποκατέστησε την Δημοκρατία στην Πατρίδα μας.

Και ήταν αυτός που έβαλε τα θεμέλια της Σύγχρονης Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας στην μεταπολίτευση και προχώρησε στην αποκατάσταση της δημοκρατικής ομαλότητας. Είμαστε υπερήφανοι για αυτήν την Παράταξη και το έργο των Κυβερνήσεών μας.

Είμαστε υπερήφανοι γιατί η Παράταξή μας είναι η Παράταξη των μεγάλων Εθνικών επιλογών. Είμαστε υπερήφανοι για της Αρχές και τις Αξίες της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Είμαστε υπερήφανοι γιατί 42 χρόνια μετά η ιδεολογία μας δικαιώνεται διαχρονικά και εξακολουθεί να είναι επίκαιρη όσο ποτέ.

Και με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον εργαζόμαστε ώστε να φέρουμε πάλι την ελπίδα στις καρδιές των Ελλήνων. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να καταφέρουμε να παραδώσουμε στις νεότερες γενιές μια Ελλάδα υπερήφανη, δυνατή. Το μέλλον δεν περιμένει. Είμαστε εδώ για να το δημιουργήσουμε.

Για επίλογο, μερικά από τα λόγια του Κωνσταντίνου Καραμανλή για την Ιδρυτική Διακήρυξη της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (4/10/1974) που είναι αναρτημένα στην επίσημη ιστοσελίδα της Νέας Δημοκρατίας: «ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι η πολιτική παράταξις που ταυτίζει το Έθνος με τον Λαόν, την Πατρίδα με τους Ανθρώπους της, την Πολιτεία με τους Πολίτες της, την Εθνική Ανεξαρτησία με την Λαϊκή Κυριαρχία, την Πρόοδο με το Κοινό Αγαθό, την Πολιτική Ελευθερία με την Έννομη Τάξη και την Κοινωνική Δικαιοσύνη. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι η πολιτική παράταξις που αγνοεί τις διενέξεις και τους διχασμούς του παρελθόντος – που τόσα δεινά επεσώρευσαν στον τόπο μας – και προσανατολίζεται στα ευρύτερα δυνατά σχήματα εθνικής ενότητος.

Και υπόσχεται: Ότι θα υπηρετεί πάντα και μόνο τα αληθινά συμφέροντα του Έθνους, που βρίσκονται πέρα και πάνω από τις παραπλανητικές ετικέτες της Δεξιάς, του Κέντρου και της Αριστεράς. Ότι θα αγωνισθεί για την πλήρη και καθολική κατοχύρωση της λαϊκής κυριαρχίας και ότι θα επιδιώξει προς τούτο την προσαρμογή του πολιτεύματος προς τις συνθήκες της ελληνικής πραγματικότητος. Βασική όμως προϋπόθεσις για όλα αυτά είναι η θεμελίωσις στον τόπο μας της αληθινής και συγχρόνου ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Σ’ αυτήν αφιερώνεται, ολόκληρη και ομόθυμη, η μεγάλη παράταξις της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot