FOLLOW US: facebook twitter

Ν. Γκρίλλας: «Να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο»

Ημερομηνία: 15-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”39228″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Ενιπέας Λαντζοΐου μπαίνει στο νέο πρωτάθλημα της Α1 με ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, την Κυριακή στη Ν.Μανολάδα, κόντρα στη δυνατή Δόξα. Οι «πράσινοι» με τον ικανό Νίκο Γκρίλλα στον πάγκο και ενισχυμένοι με αρκετούς και καλούς ποδοσφαιριστές όπως οι Δαβουρλής, Γκρίλλας, Γαλανόπουλος, Αγριδιώτης,  Καραχάλιος κ.α., θεωρούνται από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την είσοδο στα πλέι-οφ και μάλιστα με πολλές πιθανότητες.

Ο τεχνικός Νίκος Γκρίλλας πάντως, αποφεύγει τα μεγάλα λόγια, όπως συνηθίζει άλλωστε και κάνει λόγο για το χτίσιμο μιας καλής ομάδας που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο. «Στόχος μας είναι να φτιαχτεί μια καλή ομάδα που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα τη χαιρόμαστε όλοι, διοίκηση, προπονητής , παίκτες και φυσικά οι φίλαθλοι της ομάδας. Το υλικό υπάρχει και θα δείξει η πορεία τι μπορούμε να καταφέρουμε», ανέφερε ο πάντα χαμηλών τόνων, Νίκος Γκρίλλας.

Όσο για την πρεμιέρα στη Ν. Μανολάδα, ο τεχνικός των πρασίνων ανέφερε: «Είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο με καλό ρόστερ, αλλά ευελπιστούμε για το καλύτερο αποτέλεσμα».  Ο Ενιπέας θα παραταχθεί πάνοπλος την Κυριακή καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών και η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot