FOLLOW US: facebook twitter

Μπλόκο στη Μανολάδα!

Ημερομηνία: 19-12-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

proodeytikh

Προοδευτική-Πανηλειακός  1-0

Του Παύλου Τσάμη

Στο παγωμένο γήπεδο Μανολάδας όπου ο βοριάς σάρωνε τα πάντα, το απόγευμα του Σαββάτου, ο Πανηλειακός χωρίς Βλαχόπουλο, Νιφορόπουλο, Μπεγλεκτσή και Παναγόπουλο, υπέστη την πρώτη φετινή ήττα του από την μαχητική και σκληροτράχηλη Προοδευτική του Μάκη Πολίτη. Μια σπουδαία νίκη για τους μελανόλευκους, οι οποίοι αφιέρωσαν την επιτυχία τους στον  εορτάζοντα γενικό αρχηγό και «ψυχή» της Προοδευτικής, χρόνια τώρα, Σάκη Πέρδικα. Στο α΄ ημίχρονο ο Πανηλειακός ήταν καλύτερος, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δυσκολευόταν να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα της Προοδευτικής, παρότι είχε ευνοϊκό άνεμο. Στις λίγες φάσεις που δημιουργήθηκαν, στο 20΄ φάουλ του Νικολετάκη απέκρουσε δύσκολα ο Θεοδωρακόπουλος και στο 22΄ δυνατό σουτ του Τσουκαλά, απέκρουσε εκπληκτικά σε κόρνερ ο Σταθόπουλος. Στο 25΄ σε επίθεση του Πανηλειακού ο Σωτηρόπουλος συγκρούστηκε με αμυντικό και πήρε κίτρινη κάρτα για «θέατρο» από το διαιτητή Γκατζόπουλο. Ώσπου στο 34΄ έγινε το 1-0 για την «Προο».  Ενώ οι αμυντικοί του Πανηλειακού είχαν καθαρίσει τη φάση αριστερά της περιοχής, ο Σωτηρόπουλος με πλάτη προς το γήπεδο προσπάθησε να πασάρει στον Μπουρνέλη αλλά δεν είδε το Νικολετάκη, ο οποίος με πλασέ άνοιξε το σκορ.

Χαμένο πέναλτι Σωτηρόπουλου

Στην επανάληψη, ο Στούπης αντικατέστησε τον Παπαπέτρου και ο Πανηλειακός με κόντρα πλέον τον αέρα, προσπάθησε να ισοφαρίσει. Έτσι στο 51΄ εφόρμησε στη μεγάλη περιοχή ο Χατζηστάμου και ανατράπηκε καθαρά από τον Λαζανά. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Σωτηρόπουλος αλλά ο Σταθόπουλος απέκρουσε.

Στο 57΄ σε σύγχυση στα καρέ της Προοδευτικής, ο προωθημένος Σωτηρόπουλος από το ύψος της μικρής περιοχής σούταρε άουτ. Από κει και πέρα δεν υπήρχαν φάσεις μπροστά στις εστίες, οι ψυχωμένοι παίκτες της Προοδευτικής αναχαίτιζαν εύκολα τις κατά κανόνα επιπόλαιες επιθέσεις του Πανηλειακού και πήραν τη μεγάλη νίκη.

Ξεχώρισαν από τους νικητές οι Σταθόπουλος, Ε. Σάμαρης, Ορλώφ, Βαλογιάννης και Νικολετάκης. Από τον Πανηλειακό διασώθηκαν ο Θεοδωρακόπουλος και ο Μπουρνέλης. Καλή η διαιτησία του Γκατζόπουλου αλλά στη φάση του 25΄ δεν υπήρξε «θέατρο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν τον αγώνα είχαμε μικρής έκτασης επεισόδια όταν οργανωμένοι οπαδοί του Πανηλειακού, συνεπλάκησαν με φίλους της Προοδευτικής.

Προοδευτική: Σταθόπουλος, Κατσιμιτσίρης (75΄ Γ. Πέρδικας), Λιακόπουλος, Ε. Σάμαρης (90΄+Βασιλόπουλος), Ορλώφ, Βαλογιάννης, Π. Σάμαρης, Λαζανάς, Παντελής, Μπουρλάκης (87΄ Μιχαλόπουλος), Νικολετάκης.

Πανηλειακός: Θεοδωρακόπουλος, Παπαπέτρου (46΄Στούπης), Γκουβέρος (77΄ Βουργουντζής), Μπουρνέλης, Παναγιωτόπουλος, Τσουκαλάς, Σκοζάι, Χατζηαράπης, Χατζηστάμου, Πλαστουργός, Σωτηρόπουλος (85΄ Καραβατάς).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot