FOLLOW US: facebook twitter

Μπάσκετ/Κόροιβος: Κόροιβος καλεί Τάταρη, αλλά…

Ημερομηνία: 13-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”32896″ img_size=”full”][vc_column_text]Λίγο πριν ξεκινήσει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ20 Ανδρών, ο Κόροιβος έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με ένα από τα πλέον ταλαντούχα παιδιά που έχει αναδείξει ποτέ η ευρύτερη περιοχή της Ηλείας. Ο λόγος για τον Σάκη Τάταρη!

Ο 19χρονος φόργουορντ / σέντερ αρέσει πολύ στον Ντίνο Καλαμπάκο και μπορεί κάλλιστα να βρει σημαντικό ρόλο στα πλάνα του. Σίγουρα, όμως, δεν θα ξεκαθαρίσει τώρα και για να κλείσει απαιτείται υπομονή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, είναι σαφές πως οι “κυανόλευκοι” αποτελούν προτεραιότητα για τον διεθνή άσσο, καθώς πρόκειται για την ομάδα του τόπου του.

Ωστόσο, αυτό το διάστημα δεν μπορεί να γίνει τίποτε, καθώς υπάρχει το ευρωπαϊκό νέων. Στη συνέχεια θα λάβει μέρος στην προετοιμασία του Άρη, με τον οποίο έχει συμβόλαιο και θα παραχωρηθεί δανεικός μόνο αν αποφασίσει κάτι τέτοιο ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Πρώτα, όμως, θα περάσει από το… μικροσκόπιο του “δράκου”.

Από εκεί και πέρα, νούμερο ένα στόχος για την διοίκηση και τον Ντίνο Καλαμπάκο, είναι ο Σωκράτης Ψαρόπουλος, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον τεχνικό των «μπλε» στο Παγκράτι. Στη λίστα, βρίσκεται και το όνομα του Σπύρου Μοτσενίγου. Άλλωστε, στο πλάνο των «μπλε» είναι η παραμονή των Μιχάλογλου, Σαχπατζίδη και η απόκτηση του Στάθη Παπαδιονυσίου. Παράλληλα, εξετάζονται κι αρκετές άλλες περιπτώσεις παικτών, που ο έμπειρος κόουτς θεωρεί ότι μπορούν να βοηθήσουν στο νέο πρωτάθλημα.

Άλλωστε, ο Ντ. Καλαμπάκος θεωρείται «μετρ» στο να «χτίζει» ομάδες, όπως απέδειξε και από την περσινή του δουλειά στον Κόροιβο.

Ανανέωση για παλιούς κατόχους διαρκείας

Το τμήμα εισιτηρίων της Κ.Α.Ε. Κόροιβος ενημερώνει τους κατόχους διαρκείας ότι η διάθεση των καρτών για την σεζόν 2017-18 έχει ξεκινήσει και συνεχίζεται! Όσοι θέλουν να διατηρήσουν τις ίδιες θέσεις στην κερκίδα, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο των εισιτηρίων διαρκείας κ. Αντρέα Μπουλμπασάκο στο τηλ 6945 999573 σε ώρες γραφείου. “Γινόμαστε και φέτος ο έκτος παίκτης της ομάδας μας, το ταξίδι συνεχίζεται, εσείς θα λείπετε;” είναι το σχετικό σλόγκαν της ΚΑΕ.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot