FOLLOW US: facebook twitter

Μπάντμιντον/Φιλαθλητικός: Ξεκίνησαν εγγραφές και προπονήσεις

Ημερομηνία: 08-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”38605″ img_size=”full”][vc_column_text]Ξεκίνησε και η φετινή αγωνιστική και προπονητική χρονιά για το τμήμα μπάντμιντον του Φιλαθλητικού. Συγκεκριμένα την Δευτέρα που μας πέρασε έγινε η πρώτη προπόνηση για την φετινή χρονιά στα τμήματα αγωνιστικό και προαγωνιστικό.

Οι αθλητές που στελεχώνουν τα ανωτέρω τμήματα είναι αυτοί που αγωνίζονται στα περιφερειακά και Πανελλήνια Πρωταθλήματα, οπότε έπρεπε πιο νωρίς να ξεκινήσουν προετοιμασία προκειμένου να εμφανιστούν έτοιμοι για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις που έρχονται.

Σε αυτό το στάδιο γίνεται προπόνηση φυσικής κατάστασης και από εβδομάδα οι αθλητές του Φιλαθλητικού θα μπουν στο κλειστό για να αρχίσουν και τις προπονήσεις τεχνικής και τακτικής. Από την προσεχή εβδομάδα επίσης, ξεκινούν και τα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου προπονήσεις. Αναφερόμαστε στο τμήμα αρχαρίων 1 και 2 τα οποία απαρτίζουν παιδιά αρχάρια, Δημοτικού κυρίως.

Φέτος το προπονητικό τιμ του συλλόγου θα αποτελείται από τον Προπονητή Παναγιώτη Τσόκο Κ.Φ.Α. και προπονητή Αντιπτέρισης και τον Δημήτρη Παρασκευά σε ρόλο βοηθού προπονητή (παλιός διεθνής αθλητής του συλλόγου που επανέρχεται μετά την τελευταία διετία που επίσης πρόσφερε τις υπηρεσίες του στον σύλλογο).

Δεν θα είναι όμως η Αλεξάνδρα Αποστολοπούλου η οποία πέτυχε την εισαγωγή της στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και συγκεκριμένα στο ΤΕΦΑΑ Θράκης και θα πρέπει να λείπει για τις σπουδές της. Σύσσωμος ο Φιλαθλητικός, αθλητές, προπονητές και Δ.Σ.,  συγχαίρουν στην αθλήτρια του συλλόγου και της εύχονται  καλή φοίτηση και καλή σταδιοδρομία σε αυτό που αγαπά.

* Για πληροφορίες και εγγραφές στο τμήμα Μπαντμιντον του Φιλαθλητικού μπορεί κάποιος να απευθυνθεί στο τηλ. 6945701052 κ. Τσόκο Παναγιώτη ή καθημερινά από τις 6-10 στο κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot