FOLLOW US: facebook twitter

Μπάντμιντον: Ο Παναγιώτης Τσόκος μεταλλιούχος στο Πανελλήνιο Βετεράνων

Ημερομηνία: 17-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”33232″ img_size=”full”][vc_column_text]Με αρκετά μετάλλια και επιτυχίες επέστρεψε από το Αργοστόλι ο Παναγιώτης Τσόκος, όπου είχε μεταβεί για να συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων του Μπάντμιντον. Παράλληλα διεξήχθη και διεθνές τουρνουά με την συμμετοχή και Τούρκων αθλητών.

Οι αναμετρήσεις ήταν πολλές και ο όγκος των αγώνων μεγάλος αλλά το θέαμα που πρόσφεραν όλοι οι συμμετέχοντες ήταν όμορφο και σίγουρα αποζημίωσε το κοινό που παρακολούθησε αυτό το διήμερο τουρνουά.

Ο Πυργιώτης εκπρόσωπος μας σε αυτό το τουρνουά που αφορούσε αθλητές άνω των 35 ετών, κατάφερε και στα 5 αγωνίσματα που συμμετείχε και των δύο τουρνουά (διεθνές και πανελληνίου) να μπει στα μετάλλια παίρνοντας 2 ασημένια και 3 χάλκινα. Στο διπλό αγωνίστηκε με συμπαίκτη τον Γιάννη Σκαρτσιάνη από την Πάτρα και στο μεικτό με την Λίλα Μαριόγλου από την Αθήνα.

Σε δηλώσεις που έκανε μας είπε σχετικά:

” Το πανελλήνιο πρωτάθλημα Βετεράνων αποτελεί την ετήσια γιορτή του μπάντμιντον για μας τα μεγάλα παιδιά και έτσι πρέπει να το βλέπουμε. Είναι επίσης μια ευκαιρία να δοκιμάσεις τις αντοχές σου, να αγωνιστείς, να συναναστραφείς με κόσμο που έχει το ίδιο πάθος με σένα και να γνωρίσεις καινούριο κόσμο.

Χάρηκα με την συμμετοχή μου, πρώτα από όλα για αυτήν και κατά δεύτερο λόγο για τα μετάλλια. Να ‘μαστε καλά και να συμμετέχουμε και του χρόνου και εύχομαι στο επόμενο τουρνουά να έχω μαζί μου τον κόσμο μας από τον Πύργο που εδω και χρόνια ασχολείται με το άθλημα.”[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot