FOLLOW US: facebook twitter

Μια φωτογραφία από το μέλλον

Ημερομηνία: 27-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”34110″ img_size=”full”][vc_column_text]Για τις συναντήσεις που είχε την Τρίτη ο πρόεδρος της Ομάδας Παραγωγών Χρήστος Βαλιανάτος, με τον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Τσιρώνη και τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ Φάνη Κουρεμπέ, μίλησε ο ίδιος –ως καθ’ ύλην αρμόδιος- και ενημέρωσε μέσω του τοπικού τύπου τους αγρότες του νομού.

Συνοψίζοντας μάλιστα το κλίμα και τα αποτελέσματα των συναντήσεων ο κος Βαλιανάτος προχώρησε σε μια ολιγόλογη δήλωση που ωστόσο δεν αφήνει κανένα περιθώριο παρερμηνειών. «… για τα θέματα του ΕΛΓΑ κρατάμε μικρό καλάθι, ενώ το κλίμα ήταν καλύτερο για όσα συζητήσαμε με τον κο Τσιρώνη». Απλός, λιτός και πλήρως κατανοητός ο πρόεδρος μετέφερε στους πληγέντες παραγωγούς το μήνυμα τι μπορούν να προσδοκούν για το άμεσο και το εγγύς μέλλον.

Πέραν όμως αυτών υπήρξε κατά την ταπεινή μου άποψη και μια άλλη σημαντική είδηση. Και η «είδηση» αυτή βγήκε από την φωτογραφία των συναντήσεων αυτών. Όπου βλέπει κανείς τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους του νομού –συμπολιτευόμενους και αντιπολιτευόμενους- να παρακάθονται στο ίδιο τραπέζι για να υποστηρίξουν προφανώς τα αιτήματα τω Ηλείων αγροτών.

Κι αυτό αν δεν με απατά η μνήμη μου πρέπει να είναι πρωτόγνωρο γεγονός. Ή κι αν ακόμα δεν είναι έτσι, σίγουρα οι βουλευτές του νομού δεν μας έχουν συνηθίσει να παραμερίζουν τις κομματικές σκοπιμότητες και όλοι μαζί να στηρίζουν και να διεκδικούν τις καλύτερες λύσεις στα προβλήματα του τόπου.

Μια «φωτογραφία» που μας κάνει πιο αισιόδοξους και που ελπίζουμε να την βλέπουμε συχνά από δω και μπρος…[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot