FOLLOW US: facebook twitter

Μια ανεξέλεγκτη χωματερή στον Αγ. Γεώργιο Πύργου

Ημερομηνία: 07-09-2017 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”38298″ img_size=”full”][vc_column_text]Κάποιοι δεν αλλάζουν νοοτροπία

Μια ανεξέλεγκτη χωματερή με κάθε λογής σκουπίδια, έχει δημιουργηθεί και αυτό το καλοκαίρι στις παρυφές της κοινότητας Αγ. Γεωργίου στον Πύργο. Οι κάτοικοι της περιοχής έχουν απαυδήσει καθώς έχουν παραπονεθεί αρκετές φορές στο δήμο, χωρίς όμως να υπάρχει η ανάλογη ανταπόκριση.

Πρόκειται για το δρόμο που οδηγεί παράλληλα με την κεντρική οδό Πύργου – Οινόης προς το χωριό του Αγ. Γεωργίου, την Μονή Αγ. Κυπριανού και τον «Αγιωργάκο» Λαμπετίου. Και πραγματικά η εικόνα που παρουσιάζουν τα συγκεκριμένα σημεία που έχουν μετατραπεί σε χαβούζα, δεν τιμούν κανένα. Σκουπίδια, ογκώδη αντικείμενα, νεκρά ζώα, ότι μπορεί να φανταστεί κανείς, υπάρχει εκεί. Και φυσικά η δυσωδία που επικρατεί κυρίως τώρα το καλοκαίρι είναι ανυπόφορη.

«Τα σκουπίδια είναι πάνω από πέντε μήνες εδώ συγκεντωμένα. Πήγαμε στο δήμο, μας είπαν σήμερα έρχονται, αύριο έρχονται και ακόμα δεν έχουν έρθει. Και βλέπετε το χάλι που επικρατεί. Με ψόφια σκυλιά, προβατίνες, κότες. Από τον Αγ. Γεώργιο δεν έχουν κάδους και μαζεύουν τα σκουπίδια και τα φέρνουν εδώ. Λες και δεν είμαστε άνθρωποι, λες και είμαστε ζώα. Και πέρυσι το ίδιο γινόταν» είπε η Ευαγγελία Σωτηροπούλου, κάτοικος της περιοχής.

Την κατάσταση που βιώνει αυτή η πλευρά του χωριού, επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της κοινότητας Δημήτρης Αλεξανδρόπουλος. «Έχω ζητήσει επανειλημμένα να καθαριστεί ο χώρος, όμως από την υπηρεσία καθαριότητας δεν έχουν έρθει. Κάθε χρόνο έχουμε το ίδιο πρόβλημα στο σημείο που οξύνεται το καλοκαίρι κυρίως. Και μόλις καθαρίσουν τα συνεργεία, μετά από λίγο πάλι κάποιοι θα πάνε και θα πετάξουν σκουπίδια. Για αυτό και εγώ και οι κάτοικοι ζητάμε να καθαριστεί ο χώρος και να περιφραχθεί ώστε να μην χρησιμοποιηθεί ξανά για να πετάνε σκουπίδια» επισήμανε ο πρόεδρος της Τ.Κ. Αγ. Γεωργίου.[/vc_column_text][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1504765935815-94866c23-0f99-0″ include=”38300,38301,38302,38303″][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot