FOLLOW US: facebook twitter

Μεσίστιες οι σημαίες στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Ημερομηνία: 23-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα, Πολιτική

perif-stefanop-timi

Το Περιφερειακό Συμβούλιο τίμησε τον πρώην ΠτΔ Κωστή Στεφανόπουλο

Μέσα σε κλίμα ιδιαίτερης συγκίνησης, το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας τίμησε τον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλο, ο οποίος απεβίωσε,  αφήνοντας πίσω του μία σημαντική παρακαταθήκη στην πολιτική ζωή της χώρας μας.

Κατά την έναρξη της χθεσινή συνεδρίασης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, ενώ ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κώστας Καρπέτας μιλώντας εκ μέρους της Περιφερειακής Αρχής εξήρε την προσωπικότητα και το ήθος του.

«Έχουμε όμως το χρέος να τιμήσουμε έναν άνθρωπο που διαμόρφωσε την ιστορία και τη συλλογική μνήμη της χώρας στα χρόνια της πολιτικής του θητείας, αφήνοντας το πολιτικό του στίγμα, διδάσκοντας ήθος με την προσωπικότητα και τις πράξεις του. Ο 5ος Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας και Αχαιός Κωστής Στεφανόπουλος έτυχε καθολικής αποδοχής για τον τρόπο με τον οποίο υπηρέτησε και τίμησε το αξίωμα του ανώτατου πολιτειακού θεσμού της χώρας» σημείωσε κατά την ομιλία του ο Αντιπεριφερειάρχης.

Να σημειωθεί πως από χθες και για τρεις ημέρες, οι σημαίες θα κυματίζουν μεσίστιες στο κεντρικό κτίριο και στις Υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας, σε ένδειξη πένθους για τον θάνατο του Κωστή Στεφανόπουλου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot