FOLLOW US: facebook twitter

Μεγάλη μάχη στο Τραγανό

Ημερομηνία: 10-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Λεπτές ισορροπίες ανάμεσα στη Νίκη και τη Δόξα

Η σειρά του έτερου ζευγαριού των ημιτελικών ανάμεσα στη Δόξα και τη Νίκη, μεταφέρεται σήμερα στο Τραγανό (ώρα 5.30μ.μ.), εκεί όπου η μάχη αναμένεται μεγάλη. Μετά την ισοπαλία στη Ν. Μανολάδα, η Δόξα θέλει τρεις ακόμα βαθμούς για την πρόκριση στους τελικούς και η Νίκη τέσσερις. Τι σημαίνει αυτό; Ότι οι γηπεδούχοι του Θοδωρή Λούρμπα θέλουν καταρχάς να μη χάσουν, διότι σε αυτή την περίπτωση οι πρόκριση θα πάει στους «αετούς» και από κει και πέρα θα ψάξουν το τρίποντο της νίκης για να πάνε για δύο αποτελέσματα στον τελευταίο αγώνα στη Βουπρασία.

Η διοίκηση έχει απευθύνει κάλεσμα στο φίλαθλο κόσμο του Τραγανού να ενισχύσουν την ομάδα στο κρίσιμο σημερινό ματς και να τη σπρώξουν στη νίκη, που θα της δώσει προβάδισμα στη μάχη της πρόκρισης. Ο Θοδωρής Λούρμπας έχει αμφίβολη τη συμμετοχή του προερχόμενου από τραυματισμό, Σπύρου Γκρίλλα.

Για δυο αποτελέσματα η Δόξα

Στην αντίπερα όχθη, η Δόξα θέλει νίκη για να πάρει από το δεύτερο ματς το εισιτήριο για τους τελικούς, αλλά αν αυτό δεν γίνει πράξη, της κάνει και η ισοπαλία, ώστε να παίξει για δύο αποτελέσματα στην έσχατη μάχη της Ν.Μανολάδας,  το προσεχές Σαββατοκύριακο. Κι αυτό γιατί στην περίπτωση τριών ισοπαλιών, ευνοείται η ομάδα που έχει τερματίσει ψηλότερα στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Ο τεχνικός Γιώργος Λαγός δεν προβληματίζεται ιδιαίτερα αναφορικά με τον καταρτισμό της 11άδας, αφού έχουν απομείνει 14 παίκτες στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

*Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι Σταθόπουλος, Κοιλιομενιάτης, Παπαδόπουλος. Εκπρόσωπος της ΕΠΣ Ηλείας ορίστηκε ο Δημήτρης Βύτανος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot