FOLLOW US: facebook twitter

Με Χατζηστάμου «σημαιοφόρο» στην παρέλαση

Ημερομηνία: 28-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

stadio-kosmos-gipedo

Είχαμε γράψει παραμονές του τελικού πως ο Πανηλειακός είναι φαβορί, αρκεί να μη «στραβώσει» το παιχνίδι. Και το παιχνίδι δεν στράβωσε. Πήγε ευθεία. Είχαν 13 τελικές έναντι 2 του Ξενοφώντα. Έτσι, οι ερυθρόλευκοι του Πύργου πήραν το πρώτο τρόπαιο φέτος και πάνε για το δεύτερο προς τέρψη των «Πυρσών», οι οποίοι στο τέλος φωτογραφήθηκαν αναμνηστικά. Πολυτιμότερος παίκτης ο εξ Ευβοίας, 20χρονος Δημήτρης Χατζηστάμου και για την όλη απόδοσή του, αλλά κυρίως γιατί ήταν αυτός που ξεκλείδωσε την άμυνα του Α.Ο. Ξενοφών και άνοιξε το δρόμο για τη νίκη.

*Στον πάγκο εκτός από τους Σκοζάι, Παναγόπουλο, Χατζηαράπη που μπήκαν αλλαγή, ήταν και οι Βουργουντζής, Γκουβέρος, Μπουρνέλης και Αναστ. Σακελλαρίου.

*Είναι θετικό ότι η ομάδα του αρχιμάστορα, Σπύρου Αντωνόπουλου, πήρε το Κύπελλο και θα συνεχίσει μέσα στον Απρίλιο. Της αρκεί μια καλή κλήρωση σήμερα. Αντίπαλοί της: Ηρακλής Ξυλοκάστρου (Κορινθία), Ατρόμητος Αγ. Βασιλείου (Αχαΐα), Καλαμάτα (Μεσσηνία), Α.Ο. Σάμης (Κεφαλονιά), Α.Ο. Καταστάρι (Ζάκυνθος).

Διάνα στις προβλέψεις

Και φυσικά πέσαμε μέσα στο διαιτητικό τρίο του τελικού Κυπέλλου. Σχετικά με τα αναγραφέντα σε γνωστό σάιτ, στους τρεις ορίστηκαν οι δύο. Ρέφερι ο Μάριος Λαμπρόπουλος , πρώτος βοηθός Άγγελος Πήττας, ενώ κόπηκε για άγνωστο λόγο ο Πάνος Σταθόπουλος. Ο μη ορισμός του ως βοηθού δεν έχει σχέση με το γεγονός ότι κλήθηκε από την ΕΠΟ στο έκτακτο χθεσινό σεμινάριο. Αντ’ αυτού προτιμήθηκε ο βοηθός Β΄ Εθνικής Γιάννης Καραλής, ο οποίος μαζί με τους Ασημακόπουλο, Παπαδόπουλο, Κορδάτο, ήταν στη λίστα που είχαμε προβλέψει ως υποψήφιους. Για τον τέταρτο (Μαρκαντωνάτο) δεν κάναμε προγνωστικά.

*Τον παρατηρητή διαιτησίας, Στέλιο Κυριακάκη, δεν τον προβλέψαμε, απλώς γιατί δεν αναφερθήκαμε σε αυτόν. Είναι ο σύμβουλος σε θέματα διαιτησίας του προέδρου Άρη. Τώρα, κατά πόσο τον συμβουλεύεται αυτό δεν το γνωρίζουμε.

* Να σχολιάσουμε και κάτι άλλο. Επί παντοκρατορίας Άρη, οι διαιτητές του τελικού δεν αμείβονται. Τους αρκεί η πλακέτα… ώστε να μην πέσει έξω οικονομικά η Ένωση.

Πρόκριση στις «16»

Ωραία μπαλίτσα είδαν κάπου 150 φίλαθλοι που παρακολούθησαν το παιχνίδι Κυπέλλου ανάμεσα στον Πανηλειακό και τον ΟΦΗ. Κρίθηκε στην παράταση με 2-1 για τα κορίτσια της ερυθρόλευκης ομάδας. Μεγάλη νίκη-πρόκριση που πανηγυρίστηκε έξαλλα από παίκτριες και φιλάθλους.

*Ο ΟΦΗ που ανήκει σε διαφορετικό όμιλο στο πρωτάθλημα, ήταν αήττητος και στο γήπεδο καλύτερη ομάδα. Όμως ο τραυματισμός της Κέκερη επηρέασε τις Ηρακλειώτισσες που χάσανε το ρυθμό τους.

*Για να είμαστε δε δίκαιοι πρέπει να προσθέσουμε ότι τα κορίτσια του Πανηλειακού έπαιξαν με ηρωισμό και ανταμείφθηκαν με την πρόκριση. Μαζί τους και ο προπονητής Κώστας Μπακάλης. Μπήκαν στις «16» και αναμένουν μια καλή κλήρωση.

*Εξαιρετικές η Βοΐλα, με το πλούσιο μαλλάκι, η τερματοφύλακας Παναγοπούλου που είχε αρκετές και δύσκολες αποκρούσεις, η πανταχού παρούσα Ασπασία Μπιρίτη (από το Πελόπιο) που έβγαλε το πρώτο γκολ, η Μαρινίκη Μιχαλοπούλου που ήρθε στην ομάδα το Γενάρη, η σέντερ μπακ Δημοπούλου, η Εύα Καπαρέλη που χάρισε με το γκολ την πρόκριση αλλά και τα υπόλοιπα κορίτσια.

Η νίκη της αγωνιστικής

Κατά την 29η αγωνιστική της Α΄ τοπικής ο ιστορικός Κένταυρος (Μαγούλας) πέτυχε τη νίκη της ημέρας μέσα στο Τραγανό. Επειδή άκουσα μουρμούρες… λόγω Σαρακοστής, προλαβαίνω άπαντες τους μυαλοπώληδες, ότι αυτή η νίκη ήταν καθαρή, τυχερή και άξια. Ήταν η έβδομη φετινή και τέταρτη (!) εκτός έδρας. Νίκη παρμένη με ιδρώτα και αίμα. Το γκολ ο Καράμπελας που ήρθε το Γενάρη κι αργότερα τραυματίστηκε, ενώ MVP αναδείχτηκε ο Παύλος Γκόρδης. Θα προσθέσουμε κάτι: να νικήσεις στο Τραγανό δεν είναι εύκολο. Όμως για να έχει σημασία η νίκη, θα πρέπει οι «Κένταυροι» να νικήσουν το Σάββατο τα Λεχαινά.

Φουλάρουν

Τα Μακρίσια φουλάρουν. Έχουν μπροστά τους τρεις αγώνες, αν τους κερδίσουν όλους, μπορεί να κατακτήσουν  το πρωτάθλημα χωρίς πλέι-οφ. Προχτές πέρασαν αέρα-πατέρα από το Στρέφι, νικώντας το Χελιδόνι.

Π.Κ.Τ.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot