FOLLOW US: facebook twitter

Με τροπολογία Κουτσούκου το αίτημα για παραχώρηση του κάμπινγκ της Κουρούτας στο Δήμο Ήλιδας

Ημερομηνία: 07-06-2017 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”744″ img_size=”full”][vc_column_text]Η Υφυπουργός Οικονομικών, κα Παπανάτσιου, δεν έκανε δεκτή την Τροπολογία που είχε καταθέσει εμπρόθεσμα ο κ. Κουτσούκος για την παραχώρηση του κάμπινγκ της Κουρούτας, δήλωσε όμως, ότι θα εξετάσει το αίτημα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κουτσούκος κατέθεσε την Υπ. Αριθμ. 1052/172/ 2-06-017 Τροπολογία στο Νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών «Προσαρμογή της ελληνικής νομοθεσίας στις διατάξεις της Οδηγίας (Ε.Ε.) 2015/2376 και άλλες διατάξεις», με άρθρα του οποίου παραχωρούνται μια σειρά ακινήτων του Δημοσίου σε 6 διαφορετικούς Δήμους. Σύμφωνα με την Τροπολογία του κ. Κουτσούκου, θα παραχωρείτο στο Δήμο ‘Ηλιδας με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις, η παραθαλάσσια έκταση 76 στρεμμάτων, εντός της οποίας βρίσκεται και το κάμπινγκ της Κουρούτας.

Με την Αιτιολογική Έκθεση της Τροπολογίας, το συνημμένο Π.Δ. 172/1976 και το σχετικό Τοπογραφικό ο κ. Κουτσούκος τεκμηρίωσε πλήρως το αίτημα της παραχώρησης και το υποστήριξε πρόσθετα, λαμβάνοντας το λόγο στην ολομέλεια της Βουλής, καλώντας την παριστάμενη Υφυπουργό να αποδεχθεί ένα αίτημα, που αφορά όλους τους κατοίκους της περιοχής.

Στη δευτερολογία του, ο κ. Κουτσούκος απάντησε στην αρχική τοποθέτηση της κας Παπανάτσιου, η οποία υποστήριξε ότι δεν υπάρχει σχετικό αίτημα του Δήμου, παραθέτοντας το ιστορικό των διεκδικήσεων του Δ. Ήλιδας, για να πάρει την τελική απάντηση από την κα Υφυπουργό, ότι το αίτημα θα εξετασθεί μαζί και με άλλα σχετικά αιτήματα.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot