FOLLOW US: facebook twitter

Με επιτυχία το 3ο Χορευτικό Αντάμωμα στη Γαστούνη: Ανέδειξε τον πλούτο της Ελληνικής Παράδοσης

Ημερομηνία: 25-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”66882″ img_size=”full”][vc_column_text]Ένα πολύ ωραίο μουσικοχορευτικό θέαμα, προσέφερες στο κοινό, το 3ο Χορευτικό Αντάμωνα στη Γαστούνη, το Σαββατο το απόγευμα, μια εκδήλωση που για Τρίτη συνεχή χρονιά διοργανώνει ο Μουσικοχορευτικός Όμιλος  Γαστούνης «Οι ρίζες».

Ένα αντάμωμα καλύτερο και μεγαλύτερο  χρόνο με το χρόνο καθώς κατάφερε να αναδείξει για μια ακόμη φορά , με επίκεντρο τη Γαστούνη, το πλούτο της Ελληνικής Παράδοσης. Παρουσιάστηκαν χοροί και δρώμενα από τη Ρούμελη,τη Θράκη,τη Μικρά Ασία,τη Μακεδονία,την Αιτωλοακαρνανία,τη Δράμα και τη Κρήτη. Αξιέπαινη η προσπάθεια του διοργανωτή Μουσικοχορευτικού Ομίλου Γαστούνης «Οι Ρίζες μας»  καθώς με την συνδρομή των τοπικών επιχειρήσεων και του Δήμου Πηνειού το χορευτικό αντάμωμα έχει αποκτήσει  μια πολύ σοβαρή υποδομή.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με παρέλαση ,ενώ στο τέλος απονεμήθηκαν αναμνηστικά στους εκπροσώπους των Χορευτικών Ομάδων.

Στο 3ο Χορευτικό Αντάμωμα συμμετείχαν οι σύλλογοι:

1. Πολιτιστικός Σύλλογος Μπεγουλακίου Πατρών,

2. Ο Λαογραφικός Σύλλογος Ευηνοχωρίου «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ»,

3. Λαογραφικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ρίζες Αμαλιάδας ,

4. Λαογραφικός Μουσικοχορευτικός Όμιλος Πύργου «Οι Μωραΐτες»,

5. και 2 τμήματα του Μουσικοχορευτικού Ομίλου Γαστούνης «Οι Ρίζες μας».

Μην ξεχνάμε και τους και τους συλλόγους που τίμησαν στα δύο προηγούμενα Ανταμώματα το 2016 & 2017 η Χορευτική Ομάδα «Ακρίτες του Αιγαίου»,ο Σύλλογος Κρητών Πάτρας, ο Λαογραφικός Όμιλος Χώρας Μεσσηνίας, η Ένωσης Κυπρίων Νομού Αχαΐας, ο χορευτικός όμιλος Βαρθολομιού «η Παράδοση», ο «Φάρος» Ποντίων Πατρών, ο Σύλλογος Φίλων Πολιτισμού Ανδραβίδας «η Εστία», και ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Πατρών.

Οι διοργανωτές ανανέωσαν το ραντεβού τους με τον κόσμο, για τον Ιούλιο του 2019 με αφορμή τη συμπλήρωση 20 ετών από την ίδρυση του Μουσικοχορευτικού Ομίλου Γαστούνης «Οι ρίζες».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot