FOLLOW US: facebook twitter

Μακρίσια-Προοδευτική 3-2: Με Άγγελο Μούτσο δεν χάνει τα πλέι-οφ!

Ημερομηνία: 12-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”52104″ img_size=”full”][vc_column_text]

Χατ-τρικ από τον 22χρονο επιθετικό του Α.Ο.Μ.

Ο Α.Ο. Μακρίσια συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας. Νίκησε και την Προοδευτική 3-2, με χατ-τρικ του Μούτσου που έφτασε τα 12 γκολ, είναι δέκα ματς αήττητος (6 νίκες-4 ισοπαλίες) και πλέον μόνος στην  4η θέση, μετά την ισοπαλία της Δόξας με τον Ξενοφώντα.

Η ομάδα του Φώντα Μοσχογιάννη μπήκε δυνατά και στο πρώτο 20λεπτο έχασε τρεις ευκαιρίες για γκολ  με τον Μπάρκα. Τελικά στο 23΄ άνοιξε το σκορ. Ο Σταματελάτος σέντραρε και ο Άγγελος Μούτσος με κεφαλιά έκανε το 1 – 0. Στο 32΄ η Προοδευτική έφτασε στην ισοφάριση με κεφαλιά του Νικολετάκη (1-1). Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 59΄ο Μούτσος κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε ο ίδιος κι  έγραψε το 2 – 1. Και  στο 83΄ ο 22χρονος επιθετικός σφράγισε τη νίκη για τους ερυθρόλευκους. Η ομάδα του Μάκη Πολίτη μείωσε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων  σε 3 – 2, με απευθείας φάουλ του Σαρανταυγά.

 

Μακρίσια: Τσάμπρας, Ηλιόπουλος Γ., Γκουβέρος, Διονυσόπουλος, Τσίτσος, Μπακόπουλος (74΄Μπαλαούρας), Μούτσος (85΄Κακολύρης), Καββαθάς, Μπάρκας, Σταματελάτος, Χατζηαράπης (89΄Μπατζάκας ).

Προοδευτική: Χ. Σάμαρης, Πατσούρας, Βασιλόπουλος Σ., Μούζος, Γ. Σάμαρης, Πρωινός , Μητρόπουλος, Σαρανταυγάς, Κατσιμιτσίρης (79΄Τσαλούφης), Μιχαλόπουλος (65΄Βαλογιάννης), Νικολετάκης (89΄Κρίγκος).

Φωτογραφία: Σάκης Μαντάς[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


1 Σχόλια για "Μακρίσια-Προοδευτική 3-2: Με Άγγελο Μούτσο δεν χάνει τα πλέι-οφ!"

  1. Ο/Η Μαντάς Διονύσιος λέει:

    Συγχαρητήρια για την αναγραφή του ονόματός μου σε ότι αφορά την φωτογραφία!Αυτό δείχνει τον σεβασμό και τον προσωπικό σας πολιτισμό.Το εκτιμώ ιδιαίτερα, όχι γιατί το έχω ανάγκη αλλά για προσοχή στην “λεπτομέρεια” από μέρους σας!Και πάλι συγχαρητήρια για την συνολική σας δουλειά στην ενημέρωση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot