FOLLOW US: facebook twitter

Λαμπρός εορτασμός της Ανάστασης στον Αγ. Σπυρίδωνα

Ημερομηνία: 11-04-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”57286″ img_size=”full”][vc_column_text]ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!! ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ!
Και ο κόσμος από σήμερα αλλάζει…
περάσαμε από το σκοτάδι στο Φως…
Ο Χριστός με την Ανάστασή Του νίκησε το θάνατο και μας
χάρισε το Φως της Αιωνίου ζωής!!
Αυτός που πιστεύει σε Εκείνον δε θα πεθάνει ποτέ!!+

Με αγαλλίαση ψυχής εόρτασαν λαμπρά για μία ακόμη φορά στην Ενορία του Αγίου Σπυρίδωνος, αυτό το οποίο έψαλλαν από την νύκτα της Αναστάσεως: Την Εορτή εορτών, το μέγα και μοναδικό Πάσχα! Και το εόρτασαν, όπως αναφέρεται από τον Ιερό Ναό, ως τη μεγάλη νίκη της Αναστάσεως εναντίον φοβερών δυνάμεων που απειλούν τον άνθρωπο. «Είναι η νίκη της ζωής επί του θανάτου και όχι μόνον αυτό. Είναι η νίκη η οποία φέρνει και την Ανάσταση ως μια νέα πραγματικότητα πλέον, όχι μόνον για τον Αναστάντα Χριστό αλλά για κάθε άνθρωπο.

Είναι η νίκη της δικαιοσύνης επί της αδικίας που διεπράχθη με την Σταύρωση που έκανε η ανθρωπότητα του μοναδικού Υιού του Θεού. Είναι η νίκη της αγάπης αυτού του Θεού που έγινε άνθρωπος επί του μίσους το οποίο εδείχθη στην περίπτωση της σταυρώσεως. Και είναι η νίκη τέλος, κατά της αμαρτίας, της ενοχής και του κακού και η εγκαθίδρυση ενός νέου φαινόμενου που είναι η απελευθέρωση του ανθρώπου, η σωτηρία του ανθρώπου, η ανανέωση του ανθρώπου σε βαθμό απίστευτο.

Γι’ αυτό αγαπητοί μας, σ’ αυτή τη μέρα του μεγάλου Πάσχα, σ’ αυτή την υπέροχη και μοναδική χαρά και στο φως της Αναστάσεως ας γεμίσουμε με ελπίδα καθώς αντιμετωπίζουμε σήμερα κάθε είδους δυσκολίες, προβλήματα και αδιέξοδα. Όμως μετά την Ανάσταση του Κυρίου μας, η λύση υπάρχει για όλες τις δυσκολίες και τα προβλήματα. Γι’ αυτό λοιπόν ας χαρούμε και ας αναφωνήσουμε για μια ακόμη φορά και ας ψάλλουμε το Χριστός Ανέστη!!».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot