FOLLOW US: facebook twitter

Κύπελλο ΕΣΣΠ 2017/Σ.Α. Πύργου: Ο Μακρίδης έδωσε την πρόκριση

Ημερομηνία: 06-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Πρόκριση για την Σκακιστική Ακαδημία Πύργου με το κριτήριο Βερολίνου να αποφασίζει μετά το 2-2 του αγώνα που κράτησε σχεδόν 4 ½ ώρες την Κυριακή 30 Απριλίου. Νίκη στην 1η, ισοπαλία στις 2 και 3 και ήττα στην 4η για την ομάδα του Πύργου.

Μπράβο στην ομάδα του Αγρινίου για την αγωνιστική της παρουσία και τα 370+ χλμ.  διαδρομής που έκανε. Στον επόμενο γύρο, αύριο Κυριακή, η ομάδα του Πύργου θα αντιμετωπίσει τον ΑΣΟ Ναυπάκτου εκτός έδρας, όπως και στις 6 προηγούμενες συναντήσεις μας σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Αγρίνιο και Πύργος αγωνίστηκαν με πολλές απουσίες αλλά έδωσαν ευκαιρία σε νεαρούς τους αθλητές να αγωνιστούν και να πάρουν εμπειρίες.

Οι Σολωμός Χαρ. 15 ετών για την ΓΕΑ και Μακρίδης Δημ. 10 ετών για την Σ.Α.Π. αγωνίστηκαν με επιτυχία.

Συγκεκριμένα ο Σολωμός αντιμετώπισε στην 4η σκακιέρα τον Δημήτρουλα Δημ.  και κέρδισε ενώ ο Μακρίδης (φωτό)  στην 3η έκανε ισοπαλία με τον Πεζούλα Κυρ..

Η ισοπαλία του Δημήτρη ήταν αυτή που έκρινε και την πρόκριση αφού ήταν η τελευταία παρτίδα του αγώνα που έληξε, οπότε αποκτά μεγαλύτερη σημασία.

Στην 1η σκακιέρα είχαμε για την Σ.Α. Πύργου τον Παπαδόπουλο Θ.  να κερδίζει τον Κουντούσια Κων/νο και στην 2η τον Βόλφσων Μιχ. να κάνει ισοπαλία με τον Τζότζολη Χαρ..

 

Διασυλλογικό στις 18 Ιουνίου

Στις 18 Ιουνίου η Σ.Α. Πύργου θα διοργανώσει διασυλλογικό πρωτάθλημα με 4μελή ομάδες στον Πύργο όπου θα γίνει και η βράβευση της ομάδας για την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα Β ΕΣΣΠ 2017 και την άνοδό της στον Προκριματικό Όμιλο της Α Εθνικής.

Μετά την επιτυχημένη παρουσία των μικρών στα ατομικά πρωταθλήματα της ΕΣΣΠ η Σ.Α. Πύργου έχει ξεκινήσει την προετοιμασία τους για τα Πανελλήνια Ατομικά Πρωταθλήματα που θα γίνουν στο Ρίο Αχαΐας, τέλος Ιουνίου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot