FOLLOW US: facebook twitter

Κυνηγετικός Σύλλογος Πύργου: Ικανοποιητική συμμετοχή στην αιμοδοσία

Ημερομηνία: 04-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”37944″ img_size=”full”][vc_column_text]Εν μέσω κυνηγετικής περιόδου και οι κυνηγοί του Πύργου, έκαναν ένα μικρό διάλειμμα για να προσφέρουν πέντε λεπτά από το χρόνο τους και ζωή στο συνάνθρωπο. Το πρωί του περασμένου Σαββάτου, πραγματοποιήθηκε από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Πύργου ακόμα μια εθελοντική αιμοδοσία στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων του συλλόγου. Η συμμετοχή ήταν σημαντική από μέλη και μη μέλη του συλλόγου, κυνηγούς και μη.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύργου, Άλκης Κωνσταντόπουλος «… για άλλη μια φορά πραγματοποιήσαμε εθελοντική αιμοδοσία στα γραφεία του κυνηγετικού συλλόγου Πύργου. Η προσέλευση ήταν αρκετά ικανοποιητική. Το έχουμε πει πολλές φορές και θα συνεχίσουμε να το λέμε πως πρόκειται για μια απλή και καθόλου επίπονη διαδικασία, αλλά μέσα σε πέντε λεπτά προσφέροντας αίμα μπορούμε να σώσουμε ζωές.

Αυτό αν το καταλάβουμε όλοι δεν θα υπάρξει ποτέ πρόβλημα στα νοσοκομεία μας και δεν θα ακούσουμε κάποιο δυσάρεστο γεγονός για άνθρωπο που δεν μπόρεσε να καλυφθεί με αίμα και να χάσει τη ζωή του. Για άλλη μια φορά ευχαριστώ όσους ήρθαν στα γραφεία του συλλόγου να δώσουν αίμα, καθώς ήρθαν και μη μέλη μας, μη κυνηγοί.

Εύχομαι αυτή η εθελοντική «συνήθεια» να αποκτήσει όλο και περισσότερους οπαδούς τα επόμενα χρόνια και όχι μόνο μέσω του Κυνηγετικού Συλλόγου, αλλά μέσω όποιου συλλόγου δραστηριοποιείται στην εθελοντική αιμοδοσία». Τέλος ευχαρίστησε το προσωπικό του Σταθμού Αιμοδοσίας Πύργου και τη διευθύντρια κα Πανέτα για την αρωγή τους στην προσπάθεια αυτή.

Από την πλευρά της η διευθύντρια του Σταθμού Αιμοδοσίας Κωνσταντίνα Πανέτα, τόνισε πως «… η προσέλευση ήταν αρκετά ικανοποιητική και ευχαριστούμε όσους συμμετείχαν, τους διοργανωτές και τον πρόεδρο του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύργου. Η εθελοντική αιμοδοσία πρέπει να αυξηθεί για να έχουμε κάλυψη σε αίμα. Ο ηλειακός λαός πιστεύω ότι είναι πρόθυμος να προσφέρει σε αίμα. Στα πέντε χρόνια που είμαι στην αιμοδοσία, έχω δει πολύ μεγάλη βελτίωση στο θέμα. Χρειάζεται μια παραπάνω στήριξη των υπηρεσιών αιμοδοσίας από την Πολιτεία γιατί θα είχε καλύτερα αποτελέσματα».

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot