FOLLOW US: facebook twitter

Κλείνει για Πάσχα το ΧΥΤΥ στην Τριανταφυλλιά

Ημερομηνία: 05-04-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”2544″ img_size=”full”][vc_column_text]Η Κινητή Μονάδα Μηχανικής Ανακύκλωσης και Κομποστοποιήσης Ν. Ηλείας (ΜΟΜΑΚ Ν. Ηλείας) στις εγκαταστάσεις του ΧΥΤΥ στην περιοχή της Τριανταφυλλιάς, θα παραμείνει κλειστή από την Μ. Παρασκευή 6-4-2018 έως και τη Δευτέρα του Πάσχα 9-4-2018 καθώς ακολουθούν οι αργίες του Πάσχα.

Την Τρίτη 10-4-2018 το πρωί στις 7 θα ξεκινήσει την λειτουργία της, όπως τις υπόλοιπες συνηθισμένες ημέρες για την επεξεργασία των απορριμμάτων των 7 Δήμων της Ηλείας.

Ο Σύνδεσμος Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων, με ανακοίνωση του, παρακαλεί τους δημότες του Νομού Ηλείας να δείξουν κατανόηση, καθώς οι αργίες των Ημερών του Πάσχα δεν επιτρέπουν την λειτουργία της ΜΟΜΑΚ Ν. Ηλείας και κατ’ επέκταση την επεξεργασία του συνόλου των απορριμμάτων του Νομού.

Τέλος, ο πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Ηλείας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου εύχονται σε όλους χρόνια πολλά, Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα με υγεία και αγάπη.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot