FOLLOW US: facebook twitter

Κατεπείγουσα επιστολή του Κ. Νικολούτσου στον Σ. Φάμελλο: Δώστε νέα παράταση για τους δασικούς χάρτες

Ημερομηνία: 22-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Περιβάλλον

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”18231″ img_size=”full”][vc_column_text]Μια νέα μικρή παράταση στο θέμα της διαδικασίας υποβολής αντιρρήσεων για τους δασικούς χάρτες ζητά με κατεπείγουσα επιστολή του προς τον αναπλ. υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτη Φάμελλο ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας Κώστας Νικολούτσος, μετά και την διαπίστωση πολλών προβλημάτων που εξακολουθουν να υπάρχουν.

Ο κ. Νικολούτσος γίνεται καθημερινώς αποδέκτης τέτοιων προβλημάτων καθώς αρκετοί πολίτες δείχνουν να συνειδητοποιούν τώρα τι ακριβώς έχουν να αντιμετωπίσουν, μπλεγμένοι και οι ίδιοι σε υποχρεώσεις που είχαν ή ενέργειες που έπρεπε να κάνουν χωρίς τις ανάλογες αποσαφηνίσεις από πλευράς Πολιτείας.

Πιο αναλυτικά στην επιστολή του ο κ. Νικολούτσος τονίζει τα εξής:

Το Επιμελητήριο Ηλείας έχοντας επίγνωση της ιδιαίτερης σημασίας σύνταξης των οριστικών δασικών χαρτών έχει στηρίξει αποτελεσματικά την όλη προσπάθεια.

Είναι όμως υποχρεωμένο να παρατηρήσει ότι υπάρχει απόλυτη ανάγκη για μια ακόμη μικρή παράταση, διότι η διαδικασία σύνταξης των σχετικών αντιρρήσεων από τους πολίτες είναι αρκετά περίπλοκη.

Ήδη έχουν υποβληθεί πολλές ενστάσεις αλλά υπάρχει αντικειμενική αδυναμία και από τους μηχανικούς και τους δασολόγους  για την ολοκλήρωση των σχετικών φακέλων.

Επειδή ως γνωρίζετε η ανταπόκριση των πολιτών είναι μεγάλη πιστεύουμε ότι η αιτούμενη παράταση είναι εύλογη και αναγκαία.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot