FOLLOW US: facebook twitter

Και στην Ηλεία έρευνες για τον 13χρονο Θανάση

Ημερομηνία: 12-04-2018 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”57480″ img_size=”full”][vc_column_text]Σε όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες της Ηλείας έχει μοιραστεί η φωτογραφία του 13χρονου Θανάση Σ. που έχει εξαφανιστεί από τις 23 Μαρτίου και έχει ενεργοποιήσει το μηχανισμό έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης πολιτών για περιστατικά εξαφάνισης ανηλίκων «Amber Alert» ο σύλλογος «Χαμόγελο του Παιδιού», την ίδια ημέρα. Παρά τις έως τώρα έρευνες το παιδί δεν έχει εντοπιστεί και πλέον αναζητείται σε κάθε σημείο της Ελλάδας αλλά και στο εξωτερικό.

Χθες έγινε περαιτέρω ενημέρωση και στους αστυνομικούς των υπηρεσιών της Ηλείας, ώστε να ενταθούν οι αναζητήσεις και στην περιοχή μας. “Αναμένουμε από τις Αστυνομικές Αρχές να εντατικοποιήσουν τις έρευνες τους, προκειμένου ο Θανάσης να βρεθεί και να επιστρέψει στο Σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού» όπου μεγαλώνει τα τελευταία 4 χρόνια” αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Οι έρευνες συνεχίζονται εντατικά τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό σε συνεργασία με τις Εισαγγελικές αρχές, την Ελληνική Αστυνομία, την Interpol, την πρεσβεία της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου, το Υπουργείο Εξωτερικών, την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για τα Εξαφανισμένα και Σεξουαλικά Κακοποιημένα Παιδιά (Missing Children Europe – MCE), καθώς και με τους συνεργαζόμενους φορείς του οργανισμού σε περιστατικά εξαφάνισης/απαγωγής ανηλίκων. Παράλληλα, με την ενεργοποίηση του Amber Alert διανεμήθηκαν οι αφίσες της εξαφάνισης του 13χρονου Θανάση σε αερολιμένες, διασυνοριακούς σταθμούς, λιμενικούς σταθμούς καθώς και στα περιπολικά οχήματα της Άμεσης Δράσης σε όλη την Ελλάδα.

Όπως επισημαίνει το “Χαμόγελο” εναι από τις ελάχιστες φορές που οι έρευνες για ένα παιδί που έχει εξαφανιστεί τόσες μέρες, δεν έχουν αποφέρει κανένα αποτέλεσμα ενώ κάποιες από τις πληροφορίες που προέρχονται από το συγγενικό του περιβάλλον είναι συγκεχυμένες αποπροσανατολίζοντας τις προσπάθειες εντοπισμού του.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλείται οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, να επικοινωνήσει τηλεφωνικά -έστω και ανώνυμα- με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», καθώς και με όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot