FOLLOW US: facebook twitter

Κένταυρος Μαγούλας-Κουρτέσι 2-1: Στα μπαράζ η παραμονή

Ημερομηνία: 02-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Κένταυρος Μαγούλας ήθελε ένα βαθμό για να αποφεύγει τον απευθείας υποβιβασμό, πήρε τελικά τη νίκη κόντρα στο αδιάφορο Κουρτέσι αλλά θα διεκδικήσει την παραμονή με μειονέκτημα έδρας στα πλέι-άουτ κόντρα στον Εθνικό Αμπελοκάμπου.

Ο ΑΠΟΚ μόλις στο 11’ με σέντρα-σουτ του Σωτηρόπουλου  πήρε κεφάλι στο σκορ  αλλά ο Κένταυρος αντέδρασε άμεσα και στο 15’ ο Σ. Στροφύλλας με καρφωτή κεφαλιά μετά το κόρνερ του Τσιάκα έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Στο 22’ ολοκληρώθηκε η ανατροπή  όταν ο Αβραμόπουλος έκανε τη σέντρα και ο Κατσώλης με κεφαλιά έγραψε το 2-1. Στη συνέχεια δυο φορές ο Σ. Στροφύλλας δεν κατάφερε να καθαρίσει το ματς και στην επανάληψη οι φάσεις ήταν ελάχιστες μπροστά από τις δυο εστίες, με το 2-1 να παραμένει μέχρι το τέλος.

Κένταυρος: Μικελόπουλος, Μπαλαούρας, Σταυρόπουλος (46’ Νανόπουλος Κ.), Κλειδέρης, Νανόπουλος Θ., Καρβουνιάρης, Καράμπελας, Αβραμόπουλος (68’ λ.τρ. Γκόρδης), Στροφύλλας Δ., Κατσώλης, Τσιάκας

ΑΠΟΚ: Κόστα, Σωτηρόπουλος, Κουργιαλάς Δ., Μούζος, Κωστόπουλος Π., Μπακάλης Π., Κράγκαρης, Σαρανταυγάς, Γκοτσούλιας, Καπώνης, Μπακάλης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot