FOLLOW US: facebook twitter

Κάλλιο αργά…

Ημερομηνία: 01-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”37763″ img_size=”full”][vc_column_text]Χρειάστηκε να περάσουν … μερικά χρόνια δύσκολης συστέγασης για τους μαθητές του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Πύργου, που «φιλοξενήθηκαν» στο συγκρότημα λυομένων του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. στα Βυτινείκα, «κατάφεραν» ωστόσο οι αρμόδιοι, να βρουν τον κατάλληλο χώρο για την αυτόνομη λειτουργία του σχολείου.

Έτσι από τη νέα σχολική χρονιά, οι μαθητές του ειδικού γυμνασίου αποκτούν και επίσημα δική τους στέγη και παρότι αυτή δεν θα είναι έτοιμη στις 11 Σεπτέμβρη, εκτιμάται ότι τον Οκτώβρη θα μπορέσουν να εγκατασταθούν!

Στο πρώην Δημοτικό Σχολείο Αγίου Ιωάννη που ήδη διαμορφώνεται κατάλληλα θα μπορέσουν να αναπτύξουν πλήρως το πρόγραμμα τους και το εξοπλιστικό υλικό τους που παρέμενε χρόνια αποθηκευμένο λόγω έλλειψης χώρου, ωστόσο τη μεγαλύτερη χαρά από την εξέλιξη αυτή, έχουν οι απόφοιτοι του ΕΕΓ, οι οποίοι θα επιστρέψουν μετά από χρόνια ξανά στις αίθουσες διδασκαλίας, καθώς πλέον, στο νέο σχολείο δίνεται η δυνατότητα λειτουργίας των ειδικών λυκειακών τάξεων![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot