FOLLOW US: facebook twitter

Κάλεσμα Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηλείας: «Να μην ανοίξει κανένα κατάστημα, καμία Κυριακή»

Ημερομηνία: 14-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”26056″ img_size=”full”][vc_column_text]Τους εργαζόμενους στις εμπορικές επιχειρήσεις και υπηρεσίες στα καταστήματα και τις εταιρείες της Ηλείας, καλεί το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων του Νομού, σε συνάντηση στα Εργατικά Κέντρα, Πύργου και Αμαλιάδας την Κυριακή στις 10.30 το πρωί, προκειμένου να συντονίσουν, όπως επισημαίνουν τη δράση τους για την επιτυχία της απεργίας.

Στην ανακοίνωση τονίζουν: Κυριακή 16 Ιούλη όλοι στην Απεργία! Δεν θα γίνουμε δούλοι για τις πολυεθνικές. Νομική κατοχύρωση της Κυριακής Αργίας ΤΩΡΑ! Να μην ανοίξει κανένα κατάστημα, καμία Κυριακή! Παλεύουμε για ζωή και δουλειά με δικαιώματα.

Απεργούμε στις 16 Ιούλη και διεκδικούμε:

  • Νομοθετική  κατοχύρωση της Κυριακάτικης Αργίας. Καμία Κυριακή τα μαγαζιά ανοιχτά. Υπερασπίζουμε την Κυριακή ως υποχρεωτική αργία για όλα τα καταστήματα.
  • Να καταργηθούν όλοι οι νόμοι και οι διατάξεις που απελευθερώνουν το ωράριο.
  • Κατάργηση των αντεργατικών – αντιλαϊκών νόμων των μνημονίων που τσακίζουν τις εργασιακές σχέσεις, μειώνουν τους μισθούς με τη διάλυση των ΣΣΕ για τους εμποροϋπάλληλους και οδηγούν τους αυτοαπασχολούμενους σε χρέη και λουκέτα.
  • Όχι στη νέα φοροληστεία, στα νέα φοροεισπρακτικά μέτρα που διαλύουν το εργατικό  – λαϊκό εισόδημα. Να σταματήσουν εδώ και τώρα οι πλειστηριασμοί, οι κατασχέσεις.
  • Κατάργηση όλων των αντιασφαλιστικών νόμων των μνημονίων, που μειώνουν συντάξεις και παροχές.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot