FOLLOW US: facebook twitter

«Κάθε δημότης και αιμοδότης»: Εθελοντική αιμοδοσία χθες από το Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας

Ημερομηνία: 31-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Νέα, Υγεία

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”28398″ img_size=”full”][vc_column_text]Αίμα, προσέφεραν χθες εθελοντές αιμοδότες, στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας στο πλαίσιο της κοινωνικής του δραστηριοποίησης σε συνεργασία με τη Μονάδα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πύργου.

Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Ολυμπίας για την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου και η προσέλευση κρίθηκε πολύ ικανοποιητική καθώς προσήλθαν περισσότερα από 20 άτομα και μπόρεσαν να συλλεχθούν 11 φιάλες αίματος.

«Υπενθυμίζουμε ότι μέσω της Δημοτικής τράπεζας Αίματος, πολλοί συμπολίτες μας έχουν βοηθηθεί σε ώρες κρίσιμες για την υγεία τους» τόνισε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Πέτρος Γιαννακόπουλος και πρόσθεσε: «Η προσφορά των εθελοντών αιμοδοτών είναι πραγματικά ανεκτίμητη. Διαθέτουν υψηλό αίσθημα ευθύνης και ευαισθησίας, γεγονός που αποδεικνύεται σε κάθε αιμοδοσία που διοργανώνουμε.

Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω θερμά και να τους ευχηθώ να συνεχίσουν να έχουν την ίδια δύναμη ψυχής, γιατί στηρίζοντας την Τράπεζα Αίματος του Δήμου μας, δίνουν, κυριολεκτικά, ζωή στους συνανθρώπους μας».

Το σύνθημα – στόχος «Κάθε Δημότης & Αιμοδότης» πρέπει και μπορεί να γίνει πραγματικότητα χάρη στην ευαισθητοποίηση και την ευγενική προσφορά όλων.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot