FOLLOW US: facebook twitter

Ιατρικός Σύλλογος Πύργου Ολυμπίας: Έκκληση για εθελοντική αιμοδοσία

Ημερομηνία: 26-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”67130″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Ιατρικός Σύλλογος Πύργου-Ολυμπίας  εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στους πληγέντες κατοίκους της τελευταίας φονικής πυρκαγιάς που έπληξε την Αττική και εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους των θανόντων. Πιστεύουμε πως σε αυτές τις κρίσιμες ώρες  χρέος όλων μας  αποτελεί η εκδήλωση της μέγιστης αλληλεγγύης προς τους πληγέντες με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας.

Είναι γνωστό πως η πιο σημαντική ανάγκη, αυτή τη στιγμή, είναι αυτή σε αίμα για την υποστήριξη των δεκάδων πολυτραυματιών και πολυεγκαυματιών  που νοσηλεύονται στις Κλινικές και στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας  της Αττικής. Συνεπώς καλούμε  όσους πολίτες της πόλης του Πύργου, αλλά και της ευρύτερης περιοχής (Αρχαία Ολυμπία, Κρέστενα, Ζαχάρω κ.λ.π. )  δύνανται, να προσέλθουν για εθελοντική αιμοδοσία, υπέρ των πυροπλήκτων, στην Μονάδα Αιμοδοσίας της Νοσηλευτικής Μονάδας Πύργου του Γ.Ν.  Ηλείας  καθημερινά (από Δευτέρα έως Παρασκευή) και ώρες: 9π.μ. -1μ.μ. και 5.30μ.μ.-8μ.μ., όπως  μας έχει ενημερώσει η Δ/ντρια της Μονάδας.

Υπενθυμίζουμε πως για το αίμα και τα παράγωγά  του δεν υπάρχει  υποκατάστατο, μπορεί δε να εξασφαλισθεί μόνο μέσω της  εθελοντικής προσφοράς ως έκφραση αλληλεγγύης προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot