FOLLOW US: facebook twitter

Θύελλα Πύργου: Τους «Γενναίους» δεν τους ξεγράφεις!

Ημερομηνία: 25-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Θύελλα Πύργου μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου ήταν καταδικασμένη από όλους σε απευθείας υποβιβασμό. Ήταν σταθερά στη 16η θέση της βαθμολογίας και όλα έδειχναν πως δεν θα παίξει ούτε στα πλέι-άουτ. Οι «Γενναίοι» του Αλέκου Τομαρόπουλου όμως, με ένα εντυπωσιακό ντεμαράζ τις τελευταίες δέκα αγωνιστικές (6 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις 2 ήττες από Πανηλειακό και Καβάσιλα) , έκαναν κομμάτια κάθε επιβαρυντικό σενάριο και πλέον είναι πολύ πιθανό να μείνουν στη μεγάλη κατηγορία ακόμα και χωρίς μπαράζ!

Η αντεπίθεση ξεκίνησε στις 25 Φεβρουαρίου, με μια δύσκολη νίκη επί του Αίαντα στη Γαστούνη (0-1 στο 83΄), που δεν φαινόταν ότι θα αποτελούσε το έναυσμα του υπέρ πάντων αγώνα. Κι όμως… Ο Αλέκος Τομαρόπουλος εμφύσησε στα νεαρά παιδιά της Θύελλας το πάθος που τους έλειπε όλη τη σεζόν και φυσικά, μετά από αρκετούς μήνες στον πάγκο της ομάδας (ανέλαβε στις 17 Οκτωβρίου) έχει περάσει τη δική του φιλοσοφία στους ποδοσφαιριστές και τα αποτελέσματα φαίνονται στο χορτάρι.

Κάτω η μπάλα, καλό ποδόσφαιρο, αξιοποίηση στο μέγιστο των δυνατοτήτων κάθε ποδοσφαιριστή. Αποτέλεσμα; Διπλό στο Κουρτέσι, ισοπαλία με Αλφειό τα επόμενα θετικά αποτελέσματα, για να φτάσουμε στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, όπου οι κυανόλευκοι πέτυχαν μεγάλες νίκες με Σαβάλια, Αμπελόκαμπο εντός και Χάβαρι, Λαντζόι εκτός, ενώ απέσπασαν και το βαθμό της ισοπαλίας με τη πανίσχυρη Νίκη Τραγανού στο Ενωσιακό.

Νίκη με Ξενοφώντα και στην αναμονή

Μια πορεία πέρα από κάθε φαντασία, που θα ολοκληρωθεί την προσεχή Κυριακή στο εντός έδρας παιχνίδι με τον αδιάφορο βαθμολογικά Ξενοφώντα. Με νίκη, η Θύελλα περιμένει στραβοπάτημα είτε του Εθνικού (παίζει εντός με τη Νίκη Τραγανού είτε του Ολυμπιακού Σαβαλίων (υποδέχεται τον Ηλειακό Βαρθολομιού), για να αποφύγει τα μπαράζ παραμονής και να πανηγυρίσει μια τεράστια επιτυχία. Υπάρχει και τρίτο σενάριο, να ηττηθεί ο Κένταυρος εντός έδρας από το Κουρτέσι και να σωθεί με τη διαφορά του 13ου με τον 16ο, που θα είναι πάνω από 6 βαθμούς. Όπως και να ΄χει, η Θύελλα ελπίζει βάσιμα, εφόσον περιμένει το λαχείο που στα 1 στα 3 κερδίζει!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot