FOLLOW US: facebook twitter

Θύελλα-Ξενοφών 2-0: Κατάφερε το… ακατόρθωτο!

Ημερομηνία: 02-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Πέμπτη νίκη στα έξι τελευταία και παραμονή για τους «Γενναίους του Πύργου»

Με πέντε νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια, η Θύελλα κατάφερε το ακατόρθωτο και ανανέωσε τη συμμετοχή της στη μεγάλη κατηγορία του ηλειακού ποδοσφαίρου. Τελευταίο θύμα της ο αδιάφορος βαθμολογικά Ξενοφών, με σκορ 2-0. Οι «Γενναίοι του Πύργου», εκμεταλλεύτηκαν τη γκέλα του Εθνικού και έμειναν στην Α1 χωρίς να χρειαστεί η ψυχοφθόρα διαδικασία των πλέι-άουτ.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με τη μεγάλη ευκαιρία να χάνεται από πλευράς Ξενοφώντα, με ένα ωραίο σουτ του Μιλοσέφσκι που σταμάτησε στο δοκάρι. Με την έναρξη της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 48’ η ομάδα του Αλέκου Τομαρόπουλου σκόραρε με τον Διαμαντάκο να μπαίνει στην περιοχή και να πλασάρει τον Κουτρουμπή. Στο 70’ ο Μπάρκας σημάδεψε ξανά το δοκάρι του Βυθούλκα και στο 77’ ο Γιούρτας με ατομική ενέργεια και σουτ σφράγισε  τη νίκη των νεοφώτιστων, που πανηγυρίστηκε έξαλλα στο Ενωσιακό της Σπιάντζας, μετά το άκουσμα της είδησης ότι ο Εθνικός ηττήθηκε από τη Νίκη Τραγανού.

Θύελλα: Βυθούλκας, Παπαδάτος (70’ λ.τρ. Σκουρής), Καρανάσης, Δημητρουλόπουλος (46’ Τριγάζης), Βασιλακόπουλος, Κατελούζος, Τζουβάνης, Νεοφώτιστος (80’ Μπλάθρας), Θεοδωρόπουλος, Διαμαντάκος, Γιούρτας.

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Μυλωνάς, Κωστόπουλος (46’ Μαντζαράπης), Δημάκης, Μιχαλόπουλος, Κουτσογιαννάκης Π., Μιλοσέσκι, Αλεξόπουλος, Μπάρκας, Μπακατσέλος, Κωνσταντόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot